• Locatie Barneveld
  • Aantal uren 32 - 36 uur per week
  • Loonindicatie € 400 bruto p/m
Solliciteer

Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met ons.

0342-41 33 34 Stuur een e-mail

Volg jij de studie Communicatie en ben je op zoek naar een afwisselende stage in de zorg met veel ruimte voor eigen initiatief? Kom dan stage lopen bij de Rozelaar!

Stagiair Communicatie
24-36 uur per week

Je gaat aan de slag met een breed takenpakket aan werkzaamheden. Denk hierbij aan het bewaken van de huisstijl, meedenken en verbeteren van ons intranet en het bijhouden van de website. Je hebt oog voor verbetering en bedenkt creatieve en originele aanpassingen om dit qua tekst en lay-out er professioneel uit te laten zien. Ook mag je aan de slag met het maken van diverse communicatiemiddelen zoals advertenties, folder, posters, flyers etc. Ook bij organisatieontwikkelingen heb je een actieve rol. Voor bijvoorbeeld de nieuwbouw van een woonlocatie die in 2022 opent kan je aan de slag met het schrijven van nieuwsbrieven en meehelpen met activiteiten organiseren. Per kwartaal komt het magazine Erbij uit. Hieraan kan je bijdragen door een planning te maken, gegevens en input aanleveren, contact met collega’s, teksten lezen etc. Ook komen er geregeld vragen binnen via mail of telefonisch die je zelfstandig kunt afhandelen. Uiteraard is er ook ruimte om te werken aan je schoolopdrachten.

Werken bij de Rozelaar

De Rozelaar is een christelijke, niet-kerkelijk gebonden stichting. Vanuit onze christelijke levensvisie dragen we eraan bij dat cliënten zich gezien en geliefd voelen. Liefdevolle zorg, dát kenmerkt onze zorg en ondersteuning. Bij de Rozelaar werken 200 medewerkers en 200 vrijwilligers. Samen bieden we zorg en ondersteuning aan 200 cliënten. Ouders kiezen heel bewust voor het vertrouwde kader van normen en waarden. We lezen dagelijks uit de Bijbel, bidden samen met bewoners en we praten over het geloof. We vinden het belangrijk dat onze medewerkers dit vanuit intrinsieke motivatie kunnen doen.

Dit ben jij

Wij zoeken een stagiair Communicatie die fulltime komt stage lopen voor een periode van 5 of 10 maanden. Ben jij leergierig, pro actief in dingen uitzoeken en durf je zelfstandig aan de slag te gaan? Dan bent je bij onze organisatie van toegevoegde waarde. Vanuit je persoonlijke overtuiging ben je bereid een actieve bijdrage te leveren aan onze christelijke identiteit.

Dit bieden wij jou

Een leuke en uitdagende stage met volop mogelijkheden om praktijkervaring op te doen binnen een dynamische zorginstelling. Je werkt nauw samen met de Medewerker Communicatie. De stagevergoeding is conform cao Gehandicaptenzorg. De startdatum is in onderling overleg, afhankelijk van de stageperiode die jouw school hanteert.

Een geldig Verklaring Omtrent Gedrag is noodzakelijk bij indiensttreding.

Wil jij de uitdaging aan gaan?

Dan zijn wij erg nieuwsgierig naar jouw reactie. We ontvangen graag je sollicitatie met cv en motivatie. Je kunt solliciteren via de button ‘solliciteer’. Mocht je eerst nog meer informatie willen, kun je contact opnemen met Jeannette Bos (Medewerker Communicatie) via communicatie@rozelaar.nl of 0342-413334 (bereikbaar: donderdag en vrijdag)

Solliciteer