• Locatie Barneveld
  • Aantal uren 15 uur per week
  • Loonindicatie € 2.110 - € 3.009 bruto p/m
Solliciteer

Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met ons.

0342-41 33 34 Stuur een e-mail

Wil jij graag een betekenisvolle dagbesteding bieden met nabijheid die aansluit bij de behoefte van onze cliënten? Dan zijn we op zoek naar jou!

Begeleider Dagbesteding

15 uur per week (ter vervanging van zwangerschapsverlof)

Op onze dagbestedingsgroep Arbeid werken iedere dag 6-8 cliënten. De groep bevindt zich op onze locatie aan de Rozenstraat waar nog 6 andere groepen dagbesteding hebben. Met elkaar doen we werk voor bedrijven en zorgen we ervoor dat iedereen op de dagbestedingslocatie koffie/thee kan drinken. Ook zorgen we voor schone mokken en glazen. En iedere dag hebben we en vaste activiteit. Denk aan soep koken, boodschappen doen, bakken, broodjes maken. Het werk wat we doen is eenvoudig en routinematig. De meeste cliënten zijn rond middelbare leeftijd, ze hebben al veel geleerd en willen graag blijven doen waar ze goed in zijn. Het is voor de cliënten belangrijk dat een dag een vast ritme heeft, zodat ze goed weten waar ze aan toe zijn en welke activiteit ze gaan doen. Als begeleider biedt je veel nabijheid waardoor de cliënten zich veilig voelen.

Dit ben jij

Je hebt een zorggerichte opleiding op MBO 3 niveau afgerond en doordat je creatief bent, ben je bij onze organisatie van toegevoegde waarde. Je bent sterk in het organiseren van de werkzaamheden voor de cliënten. Je kunt zelfstandig keuzes maken en de cliënt een betekenisvolle dag bieden. Vanuit je persoonlijke overtuiging ben je bereid een actieve bijdrage te leveren aan onze identiteit.

Werken bij de Rozelaar

De Rozelaar is een christelijke, niet-kerkelijk gebonden stichting. Vanuit onze christelijke levensvisie dragen we eraan bij dat cliënten zich gezien en geliefd voelen. Liefdevolle zorg, dát kenmerkt onze zorg en ondersteuning. Bij de Rozelaar werken 200 medewerkers en 200 vrijwilligers. Samen bieden we zorg en ondersteuning aan 200 cliënten. Ouders kiezen heel bewust voor het veilige kader van vertrouwde normen en waarden. We lezen dagelijks uit de Bijbel, bidden samen met cliënten en we praten over het geloof. We vinden het belangrijk dat onze medewerkers dit vanuit intrinsieke motivatie kunnen doen.

Dit bieden wij jou

Een leuke en uitdagende baan, met veel vrijheid binnen een dynamische zorginstelling. Je komt in een klein subteam met 2 collega’s te werken. De arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO Gehandicaptenzorg. Je salaris bedraagt, afhankelijk van opleiding en ervaring tussen € 2.110,- en€ 3.009,- bruto per maand (FWG 35) bij een fulltime dienstverband van 36 uur. Je ontvangt 8% vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering. De werkdagen zijn op maandag en donderdag. We bieden je een contract voor de duur van 5 maanden, met ingangsdatum half september 2022.

Een geldig Verklaring Omtrent Gedrag is noodzakelijk bij indiensttreding.

Wil jij de uitdaging aan gaan?

Dan zijn wij erg nieuwsgierig naar jouw reactie. We ontvangen graag je sollicitatie met CV en motivatie. Je kunt solliciteren tot uiterlijk 31 mei 2022 via de button ‘solliciteer’.  De gesprekken worden gepland in de eerste helft van juni.

Mocht je eerst nog meer informatie willen, dan kun je contact opnemen met Rianne de Jong (Persoonlijk Begeleider) via r.dejong@rozelaar.nl (bereikbaar op: dinsdag en vrijdag) of met Arjanne Davelaar a.davelaar@rozelaar.nl bereikbaar op: maandag en donderdag). Beiden zijn ook bereikbaar op 0342-413334.

Deze vacature wordt gelijktijdig intern en extern uitgezet.

Solliciteer