• Locatie Barneveld
Solliciteer

Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met ons.

0342-41 33 34 Stuur een e-mail

Wil jij als P&O adviseur bijdragen aan welzijn, vertrouwen en veiligheid van mensen met een verstandelijke beperking? Dan is de Rozelaar op zoek naar jou!

P&O Adviseur

24 uur per week

Als P&O adviseur adviseer je op tactisch en strategisch niveau het management van de Rozelaar en adviseer je leidinggevenden. Je bent samen met je directe collega een stevige gesprekspartner en levert een bijdrage aan het oplossen van personele en organisatorische vraagstukken. Met jouw bedrijfsmatig inzicht geef je advies op het brede terrein van HR waarbij het accent meer op de ‘P’ dan de ‘O’ ligt. Je gaat bijvoorbeeld aan de slag met beleidsontwikkeling van o.a. leren & ontwikkelen, mobiliteit en duurzame inzetbaarheid.

Welke taken heb je nog meer

 • Je staat leidinggevenden bij in vitaliteit en verzuimbegeleiding
 • Je signaleert en denkt actief mee over ontwikkelingen en de integrale benadering van P&O gerelateerde vraagstukken.
 • Je vertaalt deze naar de organisatie en naar de processen in de organisatie op tactisch en operationeel niveau.
 • Je signaleert aandachts- en verbeterpunten en vertaalt deze in advies.
 • Je bent de stevige en onafhankelijke sparringpartner voor het management.

Werken bij de Rozelaar

De Rozelaar is een christelijke, niet-kerkelijk gebonden stichting. Vanuit onze christelijke levensvisie dragen we eraan bij dat zij zich gezien en geliefd voelen. Liefdevolle zorg, dát kenmerkt onze zorg en ondersteuning. Bij de Rozelaar werken 200 medewerkers en 200 vrijwilligers. Samen bieden we zorg en ondersteuning aan 200 cliënten. We vinden het belangrijk dat onze medewerkers dit vanuit intrinsieke motivatie kunnen doen. Het team HR groeit en gaat bestaat uit twee HR-adviseurs, een HR medewerker, twee personeelsplanners, een recruiter, preventiemedewerker en stage coördinator.

Dit ben jij

 • Vanuit je eigen christelijke geloofsovertuiging kun je bijdragen aan de identiteit van de Rozelaar.
 • Vanuit een affiniteit met de gehandicaptenzorg wil je bijdragen aan een goed leven voor mensen met een verstandelijke beperking.
 • Je hebt visie op duurzame inzetbaarheid in de zorg en weet dit te vertalen in praktisch beleid en toepassingen zoals een onderscheidend onboardingsprogramma.
 • Je hebt een afgeronde Hbo-opleiding (bij voorkeur richting HR)
 • Je hebt tenminste 3 jaar aantoonbare relevante HR werkervaring op strategisch / tactisch niveau
 • Je bent in staat zelfstandig problemen op te lossen en binnen een team zelfstandig te werken
 • Je bent autonoom, pragmatisch en resultaatgericht.
 • Je bent in staat om centraal beleid te maken en vertalen naar toepasbaarheid binnen jouw aandachtgebieden.
 • Je bent initiatiefrijk, creatief, betrokken en enthousiast.
 • Je kunt relativeren met het nodige gevoel voor humor.

Dit bieden wij jou

Een leuke en uitdagende baan, met veel vrijheid binnen een dynamische zorginstelling. De arbeidsvoorwaarden zijn conform cao Gehandicaptenzorg. Je salaris bedraagt, afhankelijk van opleiding en ervaring tussen € 3.032,- en 4.442,- bruto per maand (FWG 55) bij een fulltime dienstverband van 36 uur. Je ontvangt 8% vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering. We bieden je eerst een contract van 7 maanden en bij goed functioneren wordt het contract verlengd voor onbepaalde tijd. Daarnaast bieden we diverse opleidingsmogelijkheden en kan je deelnemen aan het meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Een geldige Verklaring Omtrent Gedrag is noodzakelijk bij indiensttreding.

Wil jij de uitdaging aan gaan?

Dan zijn wij erg nieuwsgierig naar jouw reactie. We ontvangen graag je sollicitatie met cv en motivatie. Je kunt solliciteren via de button ‘solliciteer’. Zodra wij een geschikte kandidaat hebben gevonden sluiten wij de vacature. Mocht je eerst nog meer informatie willen, kun je contact opnemen met Gert ten Hoven, manager bedrijfsvoering / 06 – 13 64 09 01 g.tenhoven@rozelaar.nl

 

Solliciteer