• Locatie Barneveld
Solliciteer

Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met ons.

0342-41 33 34 Stuur een e-mail

Wil jij een bijdrage leveren aan het zorgbeleid en zoek jij een ambitieuze en maatschappelijk betrokken werkomgeving om jouw talent in te zetten? Stichting De Rozelaar biedt jou deze kans!

Beleidsmedewerker Zorg

24 uur per week

Wat ga je doen

In jouw functie als Beleidsmedewerker Zorg adviseer en ondersteun je het management bij de ontwikkeling, implementatie, borging en toetsing van het zorgbeleid binnen de organisatie. Ook heb je een belangrijke rol in het uitvoeren van het kwaliteitskader Gehandicaptenzorg binnen de Rozelaar. Je houdt ontwikkelingen in de branche bij en onderzoekt waar de organisatie behoefte aan heeft. Op basis daarvan kom je met beleidsvoorstellen en ondersteun je het management met de implementatie en de borging hiervan. Dit doe je onder andere door het opstellen van beleidsnotities, procedures en protocollen. Je toetst het kwaliteitsbeleid, schrijft het kwaliteitsjaarplan en kwartaalrapportages, je houdt actuele wet- en regelgeving bij en vertaalt dit naar beleid. Daarnaast neem je deel aan commissies. Ook ben je binnen de organisatie de kwaliteitsfunctionaris.

Werken bij de Rozelaar

De Rozelaar is een christelijke, niet-kerkelijk gebonden stichting. Met als grondslag de Bijbel als onfeilbaar woord van God, geheel betrouwbaar en de hoogste autoriteit in alle zaken van geloof en leven. Deze christelijke identiteit is heel belangrijk voor de Rozelaar. Ze sijpelt door in alle aspecten van onze zorg en ondersteuning aan mensen met een verstandelijke beperking.  Vanuit onze christelijke levensvisie dragen we eraan bij dat zij zich gezien en geliefd voelen. Liefdevolle zorg, dát kenmerkt onze zorg en ondersteuning. Bij de Rozelaar werken 200 medewerkers en 200 vrijwilligers. Samen bieden we zorg en ondersteuning aan 200 cliënten.

Dit ben jij

Wij zoeken een collega die vanuit visie meewerkt aan de vernieuwing van het zorgbeleid met oog voor kwaliteit. Daarnaast breng je het volgende met je mee:

  • Je hebt een afgeronde opleiding op HBO niveau met meerdere jaren werkervaring;

  • Je hebt een aanvullende opleiding op het gebied van kwaliteitsmanagement;

  • Je heb kennis van en ervaring met projectmanagement en verbeterprocessen;

  • Je hebt ervaring in de zorg, bij voorkeur in de gehandicaptenzorg;

  • Je beschikt over organisatiesensitiviteit;

  • Je gaat zelfstandig te werk.

Van kandidaten verwachten we dat zij de levensbeschouwing van Stichting De Rozelaar onderschrijven en een positieve bijdrage leveren aan de vormgeving van deze identiteit.

Dit bieden wij jou

Een interessante en uitdagende baan, met veel vrijheid binnen een dynamische zorginstelling. Het betreft een dienstverband voor 24 uur per week. De arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO Gehandicaptenzorg. Het salaris bedraagt, afhankelijk van opleiding en ervaring, tussen € 2.938,- en € 4.304,- bruto per maand (FWG 55) bij een fulltime dienstverband van 36 uur. Je ontvangt daarnaast 8% vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering.

Een geldig Verklaring Omtrent Gedrag is noodzakelijk bij indiensttreding.

Wil jij de uitdaging aangaan?

Dan zijn wij erg nieuwsgierig naar jouw reactie. We ontvangen graag je sollicitatie. Zodra we een geschikte kandidaat hebben gevonden sluit de vacature. Mocht je eerst nog meer informatie willen, dan kun je contact opnemen met Philip Miedema Raad van Bestuur, via 0342 41 33 34 of Gerike Nagel Beleidsmedewerker zorg via 0342-41 33 34 g.nagel@rozelaar.nl.

Solliciteer