• Locatie
  • Loonindicatie € 2.110 - € 3.009 bruto p/m
Solliciteer

Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met ons.

0342-41 33 34 Stuur een e-mail

Wil jij graag samen met onze cliënten in de horeca werken? En vind je het leuk om cliënten te begeleiden tijdens hun ‘Medewerker In Opleiding’ traject? Dan zijn we op zoek naar jou!

Begeleider Rozerie 14 uur per week (ter vervanging van zwangerschapsverlof)

De Rozerie is de meest bijzondere lunchroom in het centrum van Barneveld. Hier werken dagelijks circa 10 cliënten samen met 2 begeleiders om alle gasten een goede lunchroom ervaring te bieden en ervoor te zorgen dat gasten graag weer terugkomen.

Een deel van de cliënten volgt een stage van 1,5 jaar als ‘medewerker in opleiding’ in de bediening of keuken. Jij ondersteunt deze cliënten bij het behalen van hun doelen. Anderen werken als vaste medewerker bij de Rozerie. Als begeleider geef je cliënten de ruimte om zelf te denken en te proberen, waar nodig geef je richting. De pieken in het werk zijn niet te voorspellen. De Rozerie is een dynamische werkplek. Je werkt zowel in de keuken als in de bediening en draagt naast het begeleiden zorg voor het dagelijks reilen en zeilen van de Rozerie.

Dit ben jij

Je hebt een zorggerichte opleiding op MBO 3/4 niveau afgerond en doordat je van uitdaging houdt, ben je bij onze organisatie van toegevoegde waarde. Werkervaring in de horeca is een pré. Je bent stressbesteding, kunt overzicht houden en meerdere ballen tegelijk in de lucht houden. Je weet van aanpakken en vindt het leuk om nieuwe dingen te bedenken en deze samen met je collega’s uit te voeren. Vanuit je persoonlijke overtuiging ben je bereid een actieve bijdrage te leveren aan onze identiteit.

Werken bij de Rozelaar

De Rozelaar is een christelijke, niet-kerkelijk gebonden stichting. Vanuit onze christelijke levensvisie dragen we eraan bij dat cliënten zich gezien en geliefd voelen. Liefdevolle zorg, dát kenmerkt onze zorg en ondersteuning. Bij de Rozelaar werken 200 medewerkers en 200 vrijwilligers. Samen bieden we zorg en ondersteuning aan 200 cliënten. Ouders kiezen heel bewust voor het veilige kader van vertrouwde normen en waarden.

Dit bieden wij jou

Een leuke en uitdagende baan, met veel vrijheid binnen een dynamische zorginstelling. Je komt in een team met 5 collega’s te werken. De arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO Gehandicaptenzorg. Je salaris bedraagt, afhankelijk van opleiding en ervaring, tussen € 2.110,- en € 3.009,- bruto per maand (FWG 35) bij een fulltime dienstverband van 36 uur. Je ontvangt 8% vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering. De werkdagen zijn op donderdag, om de week op vrijdag en een keer in de vier weken op zaterdag. We bieden je een contract voor de duur van het verlof van eind oktober 2022 t/m eind april 2023.

Een geldig Verklaring Omtrent Gedrag is noodzakelijk bij indiensttreding.

Wil jij de uitdaging aan gaan?

Dan zijn wij erg nieuwsgierig naar jouw reactie. We ontvangen graag je sollicitatie met CV en motivatie. Je kunt solliciteren tot uiterlijk 4 juni 2022 via de button ‘solliciteer’. De gesprekken worden gepland in de eerste helft van juni.

Mocht je eerst nog meer informatie willen, dan kun je contact opnemen met Annemarie Erkes (bereikbaar op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag) a.erkes@rozelaar.nl of 0342-408440

Deze vacature wordt gelijktijdig intern en extern uitgezet.

Solliciteer