• Locatie Voorthuizen
  • Loonindicatie € 2.236 - € 3.154 bruto p/m
Solliciteer

Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met ons.

0342-41 33 34 Stuur een e-mail

Je stapt de drempel bij de Rozenhof over, de eerste glimlach met pretoogjes komen je al tegemoet. Terwijl je de trap op loopt galmt je naam door het trappenhuis. Eenmaal boven wordt je ontvangen met een warme knuffel. Fijn dat je er bent! Welkom op de Rozenhof. Welkom bij de familie Rozelaar.

Persoonlijk begeleider
24-28 uur per week

In Voorthuizen staat de prachtige locatie de Rozenhof waar 27 (jong)volwassenen wonen met een verstandelijke beperking, verdeeld over 3 woonlagen. De bewoners hebben verschillende hulpvragen, van lichte ADL-zorg tot coachend begeleiden. Met jouw talenten vul je de behoeftes van de bewoners aan om samen als 100% het ‘normale’ leven te kunnen ervaren. Dit doe je methodisch vanuit de Triple-C methode. Je weet de bewoners te ondersteunen op een manier waardoor ze met meer zelfvertrouwen eigen initiatieven ontwikkelen. Daarbij weet je goed in te zien wat voor de bewoners hun behoeften zijn doordat je verder kijkt dan alleen het gedrag wat iemand laat zien. Er ligt voor jou de mooie uitdaging om alles wat bij de zorg komt kijken te organiseren samen met het team dat op deze locatie werkt.

Werken bij de Rozelaar

De Rozelaar is een christelijke, niet-kerkelijk gebonden stichting. Deze christelijke identiteit is heel belangrijk voor de Rozelaar. Ze sijpelt door in alle aspecten van onze zorg en ondersteuning aan mensen met een verstandelijke beperking. Vanuit onze christelijke levensvisie dragen we eraan bij dat cliënten zich gezien en geliefd voelen. Liefdevolle zorg, dát kenmerkt onze zorg en ondersteuning. De Rozelaar is een kleine organisatie vol ambitie waar waardering voor medewerkers en cliënten centraal staat. Bij de Rozelaar werken 200 medewerkers en 200 vrijwilligers. Samen bieden we zorg en ondersteuning aan 200 cliënten.

Wat ga je doen

Als Persoonlijk Begeleider, met minimaal een MBO 4 niveau opleiding, stel jij in overleg met de gedragsdeskundige een ondersteuningsplan op voor 3-4 bewoners. Daarnaast zorg je ervoor dat het team genoeg input krijgt om vanuit deze punten te kunnen werken. Je draagt bij aan deskundigheidsbevordering van betrokken zorgverleners om hen in staat te stellen om hun werkzaamheden competent uit te voeren. Je levert een actieve bijdrage in het methodisch werken met de Triple-C methode. Vanuit je persoonlijke overtuiging ben je bereid een actieve bijdrage te leveren aan onze identiteit.

Dit bieden wij jou

Een leuke en uitdagende baan, met veel vrijheid binnen een dynamische zorginstelling. De arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO Gehandicaptenzorg. Je salaris bedraagt, afhankelijk van opleiding en ervaring als Persoonlijk Begeleider tussen € 2.236,- en € 3.154,- bruto per maand (FWG 40) bij een fulltime dienstverband van 36 uur. Je ontvangt 8% vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering. Daarnaast kun je vakantie- en PBL-uren flexibel inzetten. Wij investeren in jouw ontwikkeling en bieden verschillende scholingsmogelijkheden aan om jouw kennis en deskundigheid te bevorderen. Vanwege 24-uurs zorg ga je wisselende diensten werken die beloond worden met een onregelmatigheidstoeslag. We bieden je eerst een contract voor 7 maanden en bij goed functioneren wordt het contract verlengd voor onbepaalde tijd.

Een geldig Verklaring Omtrent Gedrag is noodzakelijk bij indiensttreding.

Wil jij de uitdaging aangaan?

Dan zijn wij erg nieuwsgierig naar jouw reactie. We ontvangen graag je sollicitatie met CV en motivatie. Je kunt solliciteren via de button ‘solliciteer’.  Zodra we een geschikte kandidaat hebben gevonden sluit de vacature. Mocht je eerst nog meer informatie willen, kun je contact opnemen met Mirthe van de Pol (Teamleider) via m.vandepol@rozelaar.nl of 0342-413334.

Solliciteer