• Locatie Voorthuizen
  • Loonindicatie € 2.110 - € 3.009 bruto p/m
Solliciteer

Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met ons.

0342-41 33 34 Stuur een e-mail

Houd je er van om structuur aan te brengen aan een woongroep met bewoners op een prachtige locatie in Voorthuizen? Wil je daarnaast een positieve bijdrage leveren aan teamontwikkeling en professioneel werken? De Rozelaar gaat graag met jou deze uitdaging aan!

Begeleider Rozenhof
16 – 28 uur per week

In Voorthuizen staat de prachtige locatie de Rozenhof waar 27 (jong)volwassenen wonen met een verstandelijke beperking, verdeeld over 3 woonlagen. De bewoners hebben verschillende hulpvragen, van lichte ADL-zorg tot coachend begeleiden. Met jouw talenten vul je de behoeftes van de bewoners aan om samen als 100% het ‘normale’ leven te kunnen ervaren. Dit doe je methodisch vanuit de Triple-C methode. Je weet de bewoners te ondersteunen op een manier waardoor ze met meer zelfvertrouwen eigen initiatieven ontwikkelen. Daarbij weet je goed in te zien wat voor de bewoners hun behoeften zijn doordat je verder kijkt dan alleen het gedrag wat iemand laat zien. Er ligt voor jou de mooie uitdaging om op alle woonlagen ervaring op te doen.

Werken bij de Rozelaar

De Rozelaar is een christelijke, niet-kerkelijk gebonden stichting. Deze christelijke identiteit is heel belangrijk voor de Rozelaar. Ze sijpelt door in alle aspecten van onze zorg en ondersteuning aan mensen met een verstandelijke beperking. Vanuit onze christelijke levensvisie dragen we eraan bij dat zij zich gezien en geliefd voelen. Liefdevolle zorg, dát kenmerkt onze zorg en ondersteuning. Bij de Rozelaar werken 200 medewerkers en 200 vrijwilligers. Samen bieden we zorg en ondersteuning aan 200 cliënten.

Dit ben jij

Je hebt een zorggerichte opleiding op MBO niveau 3 of 4 afgerond en doordat je je begeleidingsstijl weet aan te passen op de ontwikkeling van de bewoners, ben je bij onze organisatie van toegevoegde waarde. Je weet goed in te schatten wat binnen de mogelijkheden van de bewoners ligt en hoe je ze kan uitdagen om zoveel mogelijk zelfstandig te doen. Je ziet het als uitdaging om ervaring op te doen op alle drie de woonlagen van de Rozenhof. Je levert een actieve bijdrage in het methodisch werken met de Triple-C methode. Vanuit je persoonlijke overtuiging ben je bereid een actieve bijdrage te leveren aan onze christelijke identiteit.

Wat ga je doen?

Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse ondersteuning en begeleiding van de bewoners. Je ondersteunt hen waar nodig bij hun dagelijkse bezigheden en sluit je aan bij wat de bewoner op dat moment nodig heeft. Je ziet toe op persoonlijke hygiëne en veiligheid van de bewoners, op het psychische en fysieke welzijn en het bevorderen van een plezierige werk- en leefomgeving.

Dit bieden wij jou

Een leuke en uitdagende baan, met veel vrijheid binnen een dynamische zorginstelling. De arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO Gehandicaptenzorg. Je salaris bedraagt, afhankelijk van opleiding en ervaring  als Begeleider tussen € 2.110,- en € 3.009,- bruto per maand (FWG 35) bij een fulltime dienstverband van 36 uur. Je ontvangt 8% vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering. Daarnaast kun je vakantie- en PBL-uren flexibel inzetten. Wij investeren in jouw ontwikkeling en bieden verschillende scholingsmogelijkheden aan om jouw kennis en deskundigheid te bevorderen. Vanwege 24-uurs zorg ga je wisselende diensten werken die beloond worden met een onregelmatigheidstoeslag. We bieden je eerst een contract voor 7 maanden en bij goed functioneren wordt het contract verlengd voor onbepaalde tijd.

Een geldig Verklaring Omtrent Gedrag is noodzakelijk bij indiensttreding.

Wil jij de uitdaging aangaan?

Dan zijn wij erg nieuwsgierig naar jouw reactie. We ontvangen graag je sollicitatie met cv, motivatie en een referentie. Je kunt solliciteren via de button ‘solliciteer’. Zodra we een geschikte kandidaat hebben gevonden sluit de vacature. Mocht je eerst nog meer informatie willen, kun je contact opnemen met Mirthe van de Pol (Teamleider) via m.vandepol@rozelaar.nl 0342-413334 (bereikbaar: di t/m vrij).

Solliciteer