• Locatie Barneveld
Solliciteer

Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met ons.

0342-41 33 34 Stuur een e-mail

Heb jij hart voor onze cliënten met een verstandelijke beperking en wil jij je graag inzetten tijdens de zomerperiode om cliënten een zinvolle dag te bieden? De Rozelaar gaat graag met jou deze uitdaging aan!

Begeleider wonen

Vakantiekracht zomerperiode

In verband met de aankomende zomerperiode zijn wij op zoek naar Begeleiders die flexibel inzetbaar zijn over meerdere woonlocaties. Je schept een veilig klimaat, waarin je cliënten duidelijkheid biedt en hen stimuleert om zo zelfstandig mogelijk te leven en werken. Hierbij ondersteun en stimuleer je de cliënten bij ADL-verrichtingen, zie je toe op persoonlijke hygiëne, veiligheid en het psychische en fysieke welzijn van de cliënten.

Werken bij de Rozelaar

De Rozelaar is een christelijke, niet-kerkelijk gebonden stichting. Vanuit onze christelijke levensvisie dragen we eraan bij dat cliënten zich gezien en geliefd voelen. Liefdevolle zorg, dát kenmerkt onze zorg en ondersteuning. Bij de Rozelaar werken 200 medewerkers en 200 vrijwilligers. Samen bieden we zorg en ondersteuning aan 200 cliënten. Ouders kiezen heel bewust voor het vertrouwde kader van normen en waarden. We lezen dagelijks uit de Bijbel, bidden samen met bewoners en we praten over het geloof. We vinden het belangrijk dat onze medewerkers dit vanuit intrinsieke motivatie kunnen doen.

Dit ben jij

Doordat je al eerder (stage)ervaring hebt opgedaan binnen de gehandicaptenzorg ben je bij onze organisatie van toegevoegde waarde. Je vindt het een uitdaging om op diverse plekken ingezet te worden. Vanuit je persoonlijke overtuiging ben je bereid een actieve bijdrage te leveren aan onze identiteit.

Dit bieden wij jou

Een leuke en uitdagende baan, met veel vrijheid binnen een dynamische zorginstelling. De arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO Gehandicaptenzorg. Je salaris bedraagt, afhankelijk van opleiding en ervaring tussen € 2.110,- en € 3.009,- bruto per maand (FWG 35) als begeleider bij een fulltime dienstverband van 36 uur. Als zorgassistent bedraagt het salaris afhankelijk van opleiding en ervaring tussen €1.809,- en €2.524,- bruto per maand (FWG 20) bij een fulltime dienstverband van 36 uur. Je uren worden in overleg bepaald. Je ontvangt 8% vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering. Afhankelijk van het rooster wordt je op diverse woon- of dagbestedingslocaties ingepland. De mogelijkheid bestaat om te blijven als flexmedewerker.

Een geldig Verklaring Omtrent Gedrag is noodzakelijk bij indiensttreding.

Wil jij de uitdaging aan gaan?

Dan zijn wij erg nieuwsgierig naar jouw reactie. We ontvangen graag je sollicitatie met cv en motivatie. Je kunt solliciteren tot uiterlijk 19 april via de button ‘solliciteer’. Mocht je eerst nog meer informatie willen, kun je opnemen met Mirthe van de Pol (Teamleider) via m.vandepol@rozelaar.nl 0342-413334 (bereikbaar: di t/m vrij).

Solliciteer