• Locatie Barneveld
  • Aantal uren 20 - 32 uur per week
  • Loonindicatie € 2.110 - € 3.009 bruto p/m
Solliciteer

Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met ons.

0342-41 33 34 Stuur een e-mail

Ben jij een echte pionier en houd je er van om structuur aan te brengen aan een woongroep met bewoners op een mooie nieuwe woonlocatie? Wil je daarnaast een positieve bijdrage leveren aan teamontwikkeling en professioneel werken? De Rozelaar gaat graag met jou deze uitdaging.

Begeleider nieuwe woonlocatie Irishof

20 – 32 uur per week

Voor onze gloednieuwe woonlocatie voor mensen met een verstandelijke beperking, die voldoet aan alle moderne eisen om goede zorg te kunnen verlenen, zijn wij op zoek naar begeleider(s) met een opleiding op mbo niveau 3 en/of 4. Je werkt hier samen met collega begeleiders, zorg coördinatoren en gedragskundige binnen deze toplocatie. Er zijn drie woonlagen met elk hun eigen kenmerken. Hieronder een nadere omschrijving. Daarnaast zijn wij ook op zoek naar HBO Zorg coördinatoren voor de Irishof, zie hiervoor onze vacature Persoonlijk begeleider (HBO) Irishof.

Werken bij de Rozelaar

De Rozelaar is een christelijke, niet-kerkelijk gebonden stichting. Vanuit onze christelijke levensvisie dragen we eraan bij dat zij zich gezien en geliefd voelen. Liefdevolle zorg, dát kenmerkt onze zorg en ondersteuning. Bij de Rozelaar werken 200 medewerkers en 200 vrijwilligers. Samen bieden we zorg en ondersteuning aan 200 cliënten. Ouders kiezen heel bewust voor het veilige kader van vertrouwde normen en waarden. We lezen dagelijks uit de Bijbel, bidden samen met bewoners en we praten over het geloof. We vinden het belangrijk dat onze medewerkers dit vanuit intrinsieke motivatie kunnen doen.

Dit ben jij

Je hebt een zorggerichte opleiding op MBO niveau 3 of 4 afgerond en doordat je als begeleider je begeleidingsstijl weet aan te passen op de ontwikkeling van de bewoners, ben je bij onze organisatie van toegevoegde waarde. Je weet goed in te schatten wat binnen de mogelijkheden van de bewoners ligt en hoe je ze kan uitdagen om zoveel mogelijk zelfstandig te doen. Vanuit je persoonlijke overtuiging ben je bereid een actieve bijdrage te leveren aan onze christelijke identiteit.

Wat ga je doen en welke doelgroep spreekt je het meeste aan?

Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse ondersteuning en begeleiding van de bewoners. Je ondersteunt hen als begeleider waar nodig bij hun dagelijkse bezigheden en sluit je aan bij wat de bewoner op dat moment nodig heeft. Dit kan zijn in de vorm van gesprekjes, ondersteunen bij het koken, helpen bij de was of knelpunten waar de bewoner tegenaan loopt. Daarnaast zie je toe op persoonlijke hygiëne en veiligheid van de bewoners, op het psychische en fysieke welzijn en het bevorderen van een plezierige werk- en leefomgeving.

Begane grond

De meeste bewoners hebben veel behoefte aan nabijheid en zijn dan ook veel in de huiskamer. Als begeleider zorg je voor een goed gevuld dagprogramma en neemt door de dag heen het initiatief. De meeste bewoners hebben hulp of overname nodig bij ADL handelingen. De ondersteuning varieert van licht tot (zeer) intensief, dit varieert zowel qua begeleiding als praktische hulp.

Zorg jij als begeleider ervoor dat onze bewoners zich veilig en gezien voelen?

1e verdieping

Hier wonen bewoners van 40 jaar en ouder, die lichamelijk soms niet alles meer kunnen en hulp nodig hebben. Ook zijn er een aantal die qua geheugen steeds meer ondersteuning nodig hebben. Als begeleider bied je de hele dag door veel nabijheid in de huiskamer en begeleid je ze stap voor stap in een voorspelbaar dagprogramma.

Sluit jij aan bij de belevingswereld van deze bewoners en vind je het leuk om deels ook (zeer) intensieve begeleiding te geven?

2e verdieping

Deze bewoners kunnen veel zelf en hebben voornamelijk behoefte aan een coachende begeleidingsstijl. Sommigen zullen veel op hun eigen appartement zijn, anderen maken meer gebruik van de huiskamer en hebben ook hulp nodig bij een goede dag invulling.

Duik jij in hun wereld en laat je merken dat je hen als begeleider serieus neemt en ze zelf keuzes mogen maken?

Dit bieden wij jou

Een leuke en uitdagende baan als begeleider, met veel vrijheid binnen een dynamische zorginstelling. De arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO Gehandicaptenzorg. Je salaris bedraagt, afhankelijk van opleiding en ervaring als Begeleider tussen € 2.110,- en € 3.009,- bruto per maand (FWG 35) bij een fulltime dienstverband van 36 uur. Je ontvangt 8% vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering. Vanwege 24-uurs zorg ga je wisselende diensten werken. We bieden je eerst een contract voor 7 maanden en bij goed functioneren wordt het contract verlengd voor onbepaalde tijd. Daarnaast bieden we diverse mogelijkheden om een cursus te volgen en kan je deelnemen aan het meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden.

Een geldig Verklaring Omtrent Gedrag is noodzakelijk bij indiensttreding.

Wil jij de uitdaging aangaan?

Dan zijn wij erg nieuwsgierig naar jouw reactie. We ontvangen graag je sollicitatie met cv, motivatie en een referentie. Je kunt solliciteren via de button ‘solliciteer’. Zodra we een geschikte kandidaat hebben gevonden sluit de vacature. Mocht je eerst nog meer informatie willen, kun je contact opnemen met Carla Saathof (Teamleider) via c.saathof@rozelaar.nl 0342-413334 (bereikbaar: ma t/m do).

Solliciteer