• Locatie Barneveld
  • Aantal uren 8 - 32 uur per week
  • Loonindicatie € 2.110 - € 3.009 bruto p/m
Solliciteer

Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met ons.

0342-41 33 34 Stuur een e-mail

Ben jij een zelfstandig werkend professional met een aantal jaren ervaring in de gehandicaptenzorg? Bepaal je graag zelf waar en wanneer je werkt? We zoeken jou!


Begeleider Flexpool


0 tot 32 uur per week


Werken bij de Rozelaar


De Rozelaar is een christelijke, niet-kerkelijk gebonden stichting. We vragen van onze medewerkers om vanuit een persoonlijke christelijke levensvisie bij te dragen aan liefdevolle zorg met focus op persoonlijke uitdaging en groei. Bij de Rozelaar werken 200 medewerkers en 200 vrijwilligers. Samen bieden we zorg en ondersteuning aan 200 cliënten. 


Dit ben jij


Je hebt een zorggerichte opleiding op MBO niveau 4. Je hebt een aantal jaren ervaring en een brede interesse in het werkveld. Je overziet in korte tijd waar je het meest van waarde kunt zijn. Je gebruikt je kennis maar ook je zintuigen om de juiste begeleiding te bieden. Met jouw positief kritisch vermogen draag je bij aan een nog beter zorgklimaat. Je zoekt vrijheid en ruimte om te werken waar en wanneer je wilt. Daardoor ben je flexibel en betrokken.


Wat ga je doen en welke doelgroep spreekt je het meeste aan?


Je bent verantwoordelijk voor de ondersteuning en begeleiding van de bewoners in de thuissituatie (begeleidt wonen) of op hun werk (dagbesteding). Je ondersteunt hen als begeleider waar nodig bij hun dagelijkse bezigheden en sluit je aan bij wat de bewoner op dat moment nodig heeft. Daarnaast zie je toe op persoonlijke hygiëne en veiligheid van de bewoners, op het psychische en fysieke welzijn en het bevorderen van een plezierige werk- en leefomgeving. Je hebt oog voor mogelijkheden en competentie-ontwikkeling. Eventueel ben je ook inzetbaar voor tijdelijke 1:1 begeleiding.


Dit bieden wij jou


Een leuke en uitdagende baan als begeleider, met veel vrijheid en balans in werk en privé. Je wordt minder belast met teamtaken zodat je meer tijd kunt besteden aan de ondersteuning van de cliënt. Je leert de organisatie in de breedte kennen en ontwikkelt je tot een echt allrounder. We maken heldere afspraken over je inzet op basis van jouw beschikbaarheid. Dat zal doorgaans zijn voor de duur van enkele weken tot maanden, bijvoorbeeld voor de vervanging van verlof of ziekte van vaste teamleden. Dat kan op basis van een nul-urencontract (tijdelijk) of in een overeenkomst tussen 8 – 32 uur per week.


De arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO Gehandicaptenzorg. Je salaris bedraagt, afhankelijk van opleiding en ervaring als Begeleider tussen € 2.110,- en € 3.009,- bruto per maand (FWG 35) bij een fulltime dienstverband van 36 uur. Je ontvangt 8% vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering. Vanwege 24-uurs zorg ga je wisselende diensten werken. We bieden je eerst een contract voor 7 maanden en bij goed functioneren wordt het contract verlengd voor onbepaalde tijd. Daarnaast bieden we diverse mogelijkheden om een cursus te volgen en kan je deelnemen aan het meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden.


Een geldig Verklaring Omtrent Gedrag is noodzakelijk bij indiensttreding.


Wil jij de uitdaging aangaan?


Dan zijn wij erg nieuwsgierig naar jouw reactie. We ontvangen graag je sollicitatie met cv, motivatie en een referentie. Je kunt solliciteren via de button ‘solliciteer’. Zodra we een geschikte kandidaat hebben gevonden sluit de vacature. Mocht je eerst nog meer informatie willen, kun je contact opnemen met Gert ten Hoven via g.tenhoven@rozelaar.nl of op 06-13640901.

Solliciteer