• Locatie Barneveld
  • Aantal uren 16 uur per week
  • Loonindicatie € 2.236 - € 3.154 bruto p/m
Solliciteer

Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met ons.

0342-41 33 34 Stuur een e-mail

Wil jij graag een betekenisvolle daginvulling bieden aan onze ouder wordende cliënten, vanuit herkenbaarheid en nabijheid? Dan zijn we op zoek naar jou!

Persoonlijk begeleider 16 uur per week

Op onze dagbestedingsgroep Lavendel werken iedere dag gemiddeld 12 cliënten. Dit zijn allemaal ouder wordende cliënten. Het is de verwachting dat de zorgvraag in de nabije toekomst toeneemt. Bij diverse cliënten is dementie gesignaleerd. De cliënten werken graag bij Lavendel omdat ze hier kunnen doen waar ze goed in zijn, veelal herkenbare activiteiten. Je werkt samen met een collega begeleider. Het is voor de cliënten belangrijk dat een dag een vast ritme heeft, zodat ze goed weten waar ze aan toe zijn en welke activiteit ze gaan doen. Als begeleider biedt je veel nabijheid waardoor de cliënten zich veilig voelen.

De groep bevindt zich in onze locatie aan de Rozenstraat waar nog 6 andere groepen dagbesteding hebben.

Dit ben jij

Je hebt een zorggerichte opleiding op minimaal MBO 4 niveau afgerond en doordat je creatief bent, ben je bij onze organisatie van toegevoegde waarde. Je haalt er voldoening uit om onze ouder wordende cliënten te begeleiden en te ondersteunen bij (toenemende) ADL zorg. En ze een fijne, herkenbare dag te bezorgen.

Vanuit je persoonlijke overtuiging ben je bereid een actieve bijdrage te leveren aan onze identiteit.

Dit ga jij doen

Als je komt werken als Persoonlijk begeleider bij de Rozelaar heb je veelzijdige functie. Je organiseert en coördineert de zorg voor de cliënten van Lavendel die niet bij de Rozelaar wonen. Je bent verantwoordelijk voor de inhoud van de ondersteuningsplannen en de afstemming daarover met de gedragsdeskundige en/of teamleider. Je werkt op de groep en begeleidt cliënten bij hun dagelijkse activiteiten.

Daarnaast zorg je ervoor dat het team genoeg input krijgt om vanuit deze punten te kunnen werken. Je levert een actieve bijdrage in het methodisch werken met de Triple-C methode.

Werken bij de Rozelaar

De Rozelaar is een christelijke, niet-kerkelijk gebonden stichting. Vanuit onze christelijke levensvisie dragen we eraan bij dat cliënten zich gezien en geliefd voelen. Liefdevolle zorg, dát kenmerkt onze zorg en ondersteuning. Bij de Rozelaar werken 200 medewerkers en 200 vrijwilligers. Samen bieden we zorg en ondersteuning aan 200 cliënten. Ouders kiezen heel bewust voor het veilige kader van vertrouwde normen en waarden. We lezen dagelijks uit de Bijbel, bidden samen met cliënten en we praten over het geloof. We vinden het belangrijk dat onze medewerkers dit vanuit intrinsieke motivatie kunnen doen.

Dit bieden wij jou

Een leuke en uitdagende baan, met veel vrijheid binnen een dynamische zorginstelling, voor minimaal 16 uur. Je komt in een klein subteam met 3 collega’s te werken. De arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO Gehandicaptenzorg. Je salaris bedraagt, afhankelijk van opleiding en ervaring tussen € 2.236,- en € 3.154,- bruto per maand (FWG 40) bij een fulltime dienstverband van 36 uur. Je ontvangt 8% vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering. De werkdagen zijn, in ieder geval, op dinsdag en donderdag. De ingangsdatum is 1 september 2022

Een geldig Verklaring Omtrent Gedrag is noodzakelijk bij indiensttreding.

Wil jij de uitdaging aan gaan?

Dan zijn wij erg nieuwsgierig naar jouw reactie. We ontvangen graag je sollicitatie met CV en motivatie. Je kunt solliciteren via de button ‘solliciteer’, de vacature wordt gesloten als we een geschikte kandidaat gevonden hebben. De gesprekken worden gepland voor eind juli.

Mocht je eerst nog meer informatie willen, dan kun je contact opnemen met Petra Oosterbroek (Persoonlijk Begeleider) p.oosterbroek@rozelaar.nl/0342-413334 (bereikbaar van maandag t/m donderdag).

Deze vacature wordt gelijktijdig intern en extern uitgezet.

Solliciteer