• Locatie Nijkerk
  • Aantal uren 24 - 32 uur per week
  • Loonindicatie € 2.110 - € 3.009 bruto p/m
Solliciteer

Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met ons.

0342-41 33 34 Stuur een e-mail

Enthousiaste teamspelers gezocht voor de doorstart van een kleinschalige zorgwoning in Nijkerk.

Begeleider – De Voorde Nijkerk
24-32 uur per week

In Nijkerk wonen 11 mensen met een verstandelijke beperking samen in zorgwoning ‘De Voorde’. De bewoners hebben verschillende hulpvragen, van ADL-zorg tot coachend begeleiden. Met jouw talenten vul je de behoeftes van de bewoners aan om samen als 100% het ‘normale’ leven te kunnen ervaren. Dit doe je methodisch vanuit de Triple-C methode. Je weet de bewoners te ondersteunen op een manier waardoor ze met meer zelfvertrouwen eigen initiatieven ontwikkelen. Daarbij weet je goed in te zien wat voor de bewoners hun behoeften zijn doordat je verder kijkt dan alleen het gedrag wat iemand laat zien. Er ligt voor jou de mooie uitdaging om alles wat bij de zorg komt kijken te organiseren samen met het team dat op deze locatie werkt.

Werken bij de Rozelaar

De Rozelaar is een christelijke, niet-kerkelijk gebonden stichting. Deze christelijke identiteit is heel belangrijk voor de Rozelaar. Die is merkbaar in alle aspecten van onze zorg en ondersteuning aan mensen met een verstandelijke beperking. Vanuit onze christelijke levensvisie dragen we eraan bij dat cliënten zich gezien en geliefd voelen. Liefdevolle zorg met ruimte voor persoonlijke groei, dát kenmerkt onze zorg en ondersteuning. De Rozelaar is een kleine organisatie vol ambitie waar waardering voor medewerkers en cliënten centraal staat. Bij de Rozelaar werken 200 medewerkers en 200 vrijwilligers. Samen bieden we zorg en ondersteuning aan 200 cliënten.

Wat ga je doen

Je geeft de dagelijkse zorg aan bewoners. Daarbij weet goed in te schatten wat binnen de mogelijkheden van de bewoners ligt en hoe je ze kan uitdagen om zoveel mogelijk zelfstandig te doen. Vanuit je persoonlijke overtuiging ben je bereid een actieve bijdrage te leveren aan onze christelijke identiteit. Je bent een echte teamspeler. De Rozelaar neemt de zorg voor deze bewoners over van een andere zorgaanbieder. Daarvoor zal een bijna geheel nieuw zorgteam worden samengesteld. Jij gaat daar onderdeel van uitmaken. Dat betekend veel dynamiek, maar ook invloed om samen de zorg voor deze bewoners kwalitatief hoogwaardig te continueren. Zelfstandigheid en een positief kritische houding zijn daarbij nodig. Maar ook flexibiliteit, doorzettingsvermogen en het vermogen om te relativeren. Een goed gevoel voor humor en positieve grondhouding helpt natuurlijk ook.  

Dit bieden wij jou

Een uitdagende baan waar veel ruimte is voor initiatief. Veel vrijheid binnen een dynamische zorginstelling. Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en groei met goede begeleiding. De arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO Gehandicaptenzorg. Je salaris bedraagt, afhankelijk van opleiding en ervaring  als Begeleider tussen € 2.110,- en € 3.009,- bruto per maand (FWG 35) bij een fulltime dienstverband van 36 uur. Je ontvangt 8% vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering. Vanwege 24-uurs zorg ga je wisselende diensten werken. We bieden je eerst een contract voor 7 maanden en bij goed functioneren wordt het contract verlengd voor onbepaalde tijd. Daarnaast bieden we diverse mogelijkheden om een cursus te volgen en kan je deelnemen aan het meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden.

Een geldig Verklaring Omtrent Gedrag is noodzakelijk bij indiensttreding.

Wil jij de uitdaging aangaan?

Dan zijn wij erg nieuwsgierig naar jouw reactie. We ontvangen graag je sollicitatie met CV en motivatie. Je kunt solliciteren via de button ‘solliciteer’.  Zodra we een geschikte kandidaat hebben gevonden sluit de vacature. Mocht je eerst nog meer informatie willen, kun je contact opnemen met Herlette de Kruijff (Teamleider) via h.dekruijff@rozelaar.nl of 06-13192227.

Solliciteer