• Locatie Barneveld
  • Aantal uren 28 - 32 uur per week
  • Loonindicatie € 2.381 - € 3.452 bruto p/m
Solliciteer

Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met ons.

0342-41 33 34 Stuur een e-mail

Ben jij een echte pionier en houd je er van om structuur aan te brengen aan een woongroep met bewoners op een mooie nieuwe woonlocatie? Wil je daarnaast een positieve bijdrage leveren aan teamontwikkeling en professioneel werken? De Rozelaar gaat graag met jou deze uitdaging aan!

ZORGCOORDINATOR (ZOCO)
28 – 32 uur per week

Voor onze gloednieuwe woonlocatie Irishof voor mensen met een verstandelijke beperking, die voldoet aan alle moderne eisen om goede zorg te kunnen verlenen, zijn wij op zoek naar zorgcoördinatoren en/of Persoonlijk begeleiders om de kwaliteit van zorg te versterken. Samen met collega’s ga je als zoco aan de slag in deze mooie functie binnen deze toplocatie. De drie woonlagen kenmerken zich als; nabijheid in een gevuld dagprogramma, verzorgend ondersteunend of coachend begeleiden. Naast de functie van zorgcoördinator zijn wij ook op zoek naar begeleiders voor de Irishof en een zorgcoördinator voor de Rozenhof, zie hiervoor onze vacatures op https://www.rozelaar.nl/werken-bij/vacatures/ .

Werken bij de Rozelaar

De Rozelaar is een christelijke, niet-kerkelijk gebonden stichting. Met als grondslag de Bijbel als onfeilbaar woord van God, geheel betrouwbaar en de hoogste autoriteit in alle zaken van geloof en leven. Deze christelijke identiteit is heel belangrijk voor de Rozelaar. Ze sijpelt door in alle aspecten van onze zorg en ondersteuning aan mensen met een verstandelijke beperking.  Vanuit onze christelijke levensvisie dragen we eraan bij dat zij zich gezien en geliefd voelen. Liefdevolle zorg, dát kenmerkt onze zorg en ondersteuning. Bij de Rozelaar werken 200 medewerkers en 200 vrijwilligers. Samen bieden we zorg en ondersteuning aan 200 cliënten.

Dit ben jij

Je bent zelfstandig maar voelt je ook thuis in een team. Je hebt een afgeronde hbo-opleiding zoals bijvoorbeeld HBO-V, SPH, MWD/Social Work, aangevuld met kennis van methodisch handelen, en enkele jaren ervaring. Je hebt kennis van en inzicht in de werkwijze van andere disciplines voor het uitvoeren of voor het afstemmen van de werkzaamheden. Je bent in staat om verbetermogelijkheden in het zorgproces te herkennen en deze te vertalen naar de praktijk.

Wat ga je doen

Als je komt werken als Zorgcoördinator en/of Persoonlijk begeleider bij de Rozelaar heb je een uitdagende maar ook veelzijdige functie. Je organiseert en coördineert de zorg voor de bewoners van de woonlocatie. Je bent verantwoordelijk voor de inhoud van de ondersteuningsplannen en de afstemming daarover met de gedragswetenschapper en/of teamleider. Met je helicopterview overzie je de kwaliteit van de zorgprocessen en inhoud en ziet verbetermogelijkheden die je vervolgens implementeert. Dit doe je binnen je eigen woonlocatie maar je bespreekt deze verbeteringen ook met je collega zorgcoördinatoren en persoonlijk begeleiders om van elkaar te leren en de zorg ook binnen de andere woonlocaties te versterken.

Daarnaast werk je diensten op de groep waarin je diverse activiteiten met de bewoners van de locatie onderneemt om zelf te kunnen toetsen en ervaren of ingezette verbeteringen het gewenste effect hebben.  

Dit bieden wij jou

Een leuke en uitdagende baan als zorgcoördinator, met veel vrijheid binnen een dynamische zorginstelling. De arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO Gehandicaptenzorg. Je salaris bedraagt, afhankelijk van opleiding en ervaring  tussen € 2.381,- en € 3.452,- bruto per maand (FWG 45) bij een fulltime dienstverband van 36 uur. Je ontvangt 8% vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering. Vanwege 24-uurs zorg ga je wisselende diensten werken. We bieden je eerst een contract voor 7 maanden en bij goed functioneren wordt het contract verlengd voor onbepaalde tijd. Daarnaast bieden we diverse cursusmogelijkheden en kan je deelnemen aan het meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden.

Een geldig Verklaring Omtrent Gedrag is noodzakelijk bij indiensttreding.

Wil jij de uitdaging aangaan?

Dan zijn wij erg nieuwsgierig naar jouw reactie. We ontvangen graag je sollicitatie met cv en motivatie. Daarnaast vragen wij je om een referentie. Je kunt solliciteren via de button ‘solliciteer’. Zodra we een geschikte kandidaat hebben gevonden sluit de vacature. Mocht je eerst nog meer informatie willen, kun je contact opnemen met Carla Saathof (Teamleider) via c.saathof@rozelaar.nl 0342-413334 (bereikbaar: ma t/m do).

Solliciteer