Vrijwilliger Rozerie Brasserie & Bakkerij (Barneveld)

  • Locatie Barneveld
Solliciteer

Wil je meer informatie? Neem dan contact op met ons.

0342-413334 Stuur een e-mail

Wie zijn wij?
De Rozelaar is er voor mensen met een verstandelijke beperking. Samen werken aan een warme plek in de samenleving. Dat doen we met zinvolle dagbesteding, een fijne plek om te wonen en waardevol werk. We geven liefdevolle zorg, vanuit onze christelijke identiteit.  

De Rozerie Brasserie & Bakkerij in het kort:
De Rozerie is een leerwerkplek voor mensen met een verstandelijke beperking. Midden in de samenleving ontwikkelen cliënten zichzelf en leren nieuwe vaardigheden.
De Rozerie biedt een warme ontvangst en heerlijke koffie of thee met wat lekkers uit eigen bakkerij. Ook worden smaakvolle, verrassende lunches geserveerd die met zorg worden bereid met verse en lokale producten. Deze producten zoveel mogelijk worden ingekocht bij leveranciers uit de regio.

Daarnaast heeft de Rozerie haar diensten uitgebreid met een cateringservice.
In de Rozerie worden lunches bereid voor bijvoorbeeld deelnemers aan workshops of (zakelijke) bijeenkomsten.
Deelnemers bezorgen, samen met een vrijwilliger, de lunch op locatie bij de klant.

Werkzaamheden
Vrijwilligers binnen de Rozerie ondersteunen de deelnemers in hun werk. Dat kan op verschillende manieren. Er zijn bijvoorbeeld vrijwilligers die meehelpen met het ophalen van producten bij lokale leveranciers of het bezorgen van bestelde lunches, maar de meeste vrijwilligers helpen in de Bakkerij of de Brasserie.

Binnen de Bakkerij worden deelnemers ondersteund en aangestuurd in hun werkzaamheden, zoals het snijden of afwegen van ingredienten en het (voor)bereiden van heerlijke baksels. Natuurlijk werken we netjes en hygienisch, dus ook opruimen en schoonmaken is erg belangrijk.

Binnen de Brasserie werken de deelnemers in de keuken of in de bediening. Vrijwilligers trekken samen met hen op, want samen kunnen we 100%. Er worden tafels gedekt, bestellingen opgenomen, heerlijke drankjes en lunches bereid en de bestellingen worden uitgeserveerd aan de gasten, maar er is elke dag ook een berg afwas en wasgoed wat we weer schoonmaken. 


Op dit moment is er ruimte voor nieuwe vrijwilligers:
=> in de Bakkerij op woensdag of vrijdagochtend
=> in de Brasserie op donderdag


Solliciteer