Zelfstandig werkend kok in Barneveld (24-36 uur)

 • Locatie Barneveld
 • Aantal uren 24 - 36 uur per week
 • Loonindicatie € 2.110 - € 3.009 bruto p/m
Solliciteer

Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met ons.

0342-41 33 34 Stuur een e-mail

Ben jij op zoek naar het leukste werk met de leukste mensen? Wij zoeken een zelfstandig werkend kok voor een nieuw te openen lunchroom met bakkerij en terras. Hier werken 29 mensen met een verstandelijke beperking aan het lekkerste gebak en de beste lunchgerechten van Barneveld.

Zelfstandig werkend kok

Waarom de Rozelaar?

De Rozelaar is een christelijke, niet-kerkelijk gebonden stichting. Vanuit onze christelijke levensvisie dragen we eraan bij dat cliënten zich gezien en geliefd voelen. Liefdevolle zorg, dát kenmerkt onze zorg en ondersteuning. Bij de Rozelaar werken 220 medewerkers en 190 vrijwilligers. Samen bieden we zorg en ondersteuning aan 215 cliënten. Ouders kiezen heel bewust voor het vertrouwde kader van normen en waarden. We lezen dagelijks uit de Bijbel, bidden samen met bewoners en we praten over het geloof. We vinden het belangrijk dat onze medewerkers dit vanuit intrinsieke motivatie kunnen doen.

De nieuw te openen lunchroom/bakkerij wordt de hotspot van Barneveld. Met een mooi terras midden in het historisch centrum. Een bezorgservice zal deel uitmaken van de dienstverlening. Deze locatie zal overdag open zijn van dinsdag tot en met zaterdag. Op maandagen is de locatie gesloten voor publiek maar zijn er wel deelnemers om lessen te krijgen in horeca-vaardigheden. De deelnemers die voor deze vorm van dagbesteding hebben gekozen, worden ondersteund door een professioneel team van begeleiders.

Waarom jij?

Jij houdt van gezonde, eerlijke en verse gerechten. Dat proef je. Je hebt oog voor traditie, culinaire trends én verrassingen. Je hebt passie voor eten en je bent een echte gastheer/vrouw. Je hebt overzicht en weet hoe je een keuken aanstuurt. Je bent bevlogen, gastvrij en flexibel. Je hebt affiniteit met de zorg en het werken met onze 'bijzondere' collega's. Je werkt zelfstandig, durft direct te handelen en kunt samenwerken in een werkomgeving met onze deelnemers. Je draagt je kennis graag aan hen over en weet ze enthousiast te maken over het koken, over smaken, geuren, texturen. Je bent hun reisgids in de gastronomie.

Je bent gericht op samenwerking met lokale producenten en leveranciers van streekproducten. Je hebt oog voor duurzaamheid en wil alleen het allerbeste op het bord van de klant. Je doet geen concessies op kwaliteit van ingrediënten en het eindproduct. Of dit nu gaat om een aangeklede kop koffie of een volledige lunch voor grote groepen: je wilt alleen het beste en weet die drive ook over te brengen op de cliënten. Integriteit en betrouwbaarheid zijn nodig in verband met de hoge mate van privacy aspecten en verantwoordelijkheden binnen de bedrijfsvoering. Je hebt een SVO opleiding Zelfstandig Werkend Kok en ervaring als horeca kok.

Wat ga je doen?

In jouw baan als kok horeca dagbesteding:

 • ben je voornamelijk verantwoordelijk voor de horecataken;
 • werk je samen met deelnemers en hun begeleiders in de keuken;
 • draag je zorg voor een prettige, schone en ordelijke werkomgeving en verricht de bij de functie behorende schoonmaakwerkzaamheden;
 • Lever je een actieve bijdrage aan productontwikkeling en een telkens verrassende menukaart met verse seizoen producten uit de regio.
 • Werk je met een collega in een duo-job. Er is een vacature voor 24 uur en een vacature voor 36 uur. Je verdeeld met elkaar jullie aanwezigheid over het jaar en de dagen van de week.

Wat wij bieden

 • Een uitdagende functie voor 24 of 36 uur per week
 • Alle ruimte om zelf - aan de wieg van dit concept - creatieve inbreng te hebben in de kaart, keuken(inrichting) en werkwijzen.
 • Bruto maandsalaris op basis van 36 uur tussen € 2.110 - € 3.009 conform CAO gehandicaptenzorg FWG 35, afhankelijk van opleidingsniveau en werkervaring
 • Eindejaarsuitkering van 8,33%
 • Vakantiegeld 8%
 • Onregelmatigheidstoeslag en reiskostenvergoeding
 • Diverse doorbetaalde cursus -en opleidingsmogelijkheden
 • Fiscaal voordeel voor de aanschaf van onder andere een telefoon, fiets, laptop etc.

Een geldige Verklaring Omtrent Gedrag is noodzakelijk bij indiensttreding.

Wil jij de uitdaging aangaan?

Dan zijn wij erg nieuwsgierig naar jouw reactie. We ontvangen graag je sollicitatie met cv en motivatie. Je kunt solliciteren via de button ‘solliciteer’. Zodra wij een geschikte kandidaat hebben gevonden sluiten wij de vacature. Mocht je eerst nog meer informatie willen, kun je contact opnemen met Gert ten Hoven, manager bedrijfsvoering / 06 – 13 64 09 01 g.tenhoven@rozelaar.nl

Solliciteer