Zorgassistent / Interieurverzorger Irishof Barneveld (8 uur)

  • Locatie Barneveld
  • Aantal uren 8,5 uur per week
  • Loonindicatie € 1.745 - € 2.381 bruto p/m
Solliciteer

Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met ons.

0342-41 33 34 Stuur een e-mail

Ben jij een echte pionier en houd je er van om te zorgen voor een schone leefomgeving voor de bewoners op een mooie nieuwe woonlocatie? Wil je daarnaast een positieve bijdrage leveren aan teamontwikkeling en professioneel werken? De Rozelaar gaat graag met jou deze uitdaging aan!

Interieurverzorger

8 uur per week

Voor onze gloednieuwe woonlocatie Irishof voor mensen met een verstandelijke beperking, die voldoet aan alle moderne eisen om goede zorg te kunnen verlenen, zijn wij op zoek naar een interieurverzorgende. Samen met je zorgcollega’s ga je aan de slag in deze mooie functie binnen deze toplocatie. Deze bestaat uit drie woonlagen die zich kenmerken als; nabijheid in een gevuld dagprogramma, verzorgend ondersteunend of coachend begeleiden.

Werken bij de Rozelaar

De Rozelaar is een christelijke, niet-kerkelijk gebonden stichting. Met als grondslag de Bijbel als onfeilbaar woord van God, geheel betrouwbaar en de hoogste autoriteit in alle zaken van geloof en leven. Deze christelijke identiteit is heel belangrijk voor de Rozelaar. Ze sijpelt door in alle aspecten van onze zorg en ondersteuning aan mensen met een verstandelijke beperking.  Vanuit onze christelijke levensvisie dragen we eraan bij dat zij zich gezien en geliefd voelen. Liefdevolle zorg, dát kenmerkt onze zorg en ondersteuning. Bij de Rozelaar werken 220 medewerkers en 190 vrijwilligers. Samen bieden we zorg en ondersteuning aan 215 cliënten.

Dit ben jij

Je kan goed hygiënisch werken en je bent pas tevreden als iets ook echt goed schoon is. Daarnaast heb je affiniteit met de bewoners en vind je het leuk om op deze manier ook maatschappelijk betrokken te zijn. Vanuit je persoonlijke overtuiging ben je bereid een actieve bijdrage te leveren aan onze christelijke identiteit.

Wat ga je doen

Je maakt schoon op basis van de schoonmaakplanning die binnen de woonlocatie aanwezig is.   

Zo zorg je ervoor dat de algemene ruimtes en appartementen van de bewoners schoon en fris zijn en daarmee creëer je voor de bewoners een aangenaam thuis. 

Dit bieden wij jou

Een leuke en uitdagende baan, met veel vrijheid binnen een dynamische zorginstelling. De arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO Gehandicaptenzorg. Je salaris bedraagt, afhankelijk van opleiding en ervaring tussen € 1.745,- en € 2.381,- bruto per maand (FWG 15) bij een fulltime dienstverband van 36 uur. Je ontvangt 8% vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering.

Een geldig Verklaring Omtrent Gedrag en een afgeronde niveau 2 opleiding zijn noodzakelijk bij indiensttreding.

De vacature is voor 8 uur totaal. Je werkt 5 uur op donderdag en 3 uur op vrijdag tussen 9.30 en 15.00.

Wil jij de uitdaging aangaan?

Dan zijn wij erg nieuwsgierig naar jouw reactie. We ontvangen graag je sollicitatie met cv en motivatie. Daarnaast vragen wij je om een referentie. Je kunt solliciteren via de button ‘solliciteer’. Zodra we een geschikte kandidaat hebben gevonden sluit de vacature. Mocht je eerst nog meer informatie willen, kun je contact opnemen met Carla Saathof (Teamleider) via c.saathof@rozelaar.nl 0342-413334 (bereikbaar: ma t/m do).

Solliciteer