Huishoudelijke hulp bij Ambulante Coaching (+/- 5,5 uur)

  • Locatie Barneveld
  • Aantal uren 5 - 6 uur per week
  • Loonindicatie € 1.745 - € 2.381 bruto p/m
Solliciteer

Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met ons.

0342-41 33 34 Stuur een e-mail

Ben jij een echte pionier en houd je er van om te zorgen voor een schone leefomgeving voor de bewoners in hun thuissituatie? De Rozelaar gaat graag met jou deze uitdaging aan!

Huishoudelijke hulp (Ambulante Coaching) +/- 5,5 uur per week

In de regio van Barneveld/Scherpenzeel/Voorthuizen wonen diverse mensen zelfstandig met een lichte of matige verstandelijke beperking. In je functie als huishoudelijke hulp vind jij het een uitdaging om de mensen te ondersteunen bij het huishouden.

Je werkt elke woensdag, de ene week 6 uur en de andere week 5 uur. Je werkt in totaal bij 3 cliënten: 1 cliënt elke week en 2 cliënten om de week. De cliënten zijn meestal thuis en werken samen met jou op.

Werken bij de Rozelaar

De Rozelaar is een christelijke, niet-kerkelijk gebonden stichting. Met als grondslag de Bijbel als onfeilbaar woord van God, geheel betrouwbaar en de hoogste autoriteit in alle zaken van geloof en leven. Deze christelijke identiteit is heel belangrijk voor de Rozelaar. Ze sijpelt door in alle aspecten van onze zorg en ondersteuning aan mensen met een verstandelijke beperking.  Vanuit onze christelijke levensvisie dragen we eraan bij dat zij zich gezien en geliefd voelen. Liefdevolle zorg, dát kenmerkt onze zorg en ondersteuning. Bij de Rozelaar werken 200 medewerkers en 200 vrijwilligers. Samen bieden we zorg en ondersteuning aan 200 cliënten.

Dit ben jij

Je kan goed hygiënisch werken en je bent pas tevreden als iets ook echt goed schoon is. Daarnaast heb je affiniteit met de bewoners en vind je het leuk om op deze manier ook maatschappelijk betrokken te zijn. Vanuit je persoonlijke overtuiging ben je bereid een actieve bijdrage te leveren aan onze christelijke identiteit.

Wat ga je doen

Je maakt in afstemming met de cliënt schoon en ondersteunt de cliënt waar nodig is in het huishouden. Zo zorg je ervoor dat de appartementen van de bewoners schoon en fris zijn en daarmee creëer je voor de bewoners een aangenaam thuis. 

Dit bieden wij jou

Een leuke en uitdagende baan, met veel vrijheid. De arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO Gehandicaptenzorgen je ontvangt een goede pensioenregeling. Je kan bestellingen belastingvrij plaatsen via Fiscfree, denk aan een fiets of bol.com waardebonnen. Je salaris bedraagt, afhankelijk van opleiding en ervaring tussen € 1.745,- en € 2.381,- bruto per maand (FWG 15) bij een fulltime dienstverband van 36 uur. Je ontvangt 8% vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering.

Een geldig Verklaring Omtrent Gedrag is noodzakelijk bij indiensttreding.

Wil jij de uitdaging aangaan?

Dan zijn wij erg nieuwsgierig naar jouw reactie. We ontvangen graag je sollicitatie met cv en motivatie. Je kunt solliciteren via de button ‘solliciteer’. Zodra we een geschikte kandidaat hebben gevonden sluit de vacature. Mocht je eerst nog meer informatie willen, kun je contact opnemen met Mieke Gouman (Recruiter) via m.gouman@rozelaar.nl, 0342-413334 of 0648045986 (bereikbaar: ma, di, do, vr).

Solliciteer