• Locatie Barneveld
  • Aantal uren 8 uur per week
Solliciteer

Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met ons.

0342-41 33 34 Stuur een e-mail

Vind jij het leuk om mensen te begeleiden vanuit een thuissituatie en ben je flexibel inzetbaar als collega’s vrij zijn? Lees dan snel verder!

Ambulante Coach/Begeleider (8 uur)

In de regio van Barneveld/Scherpenzeel/Voorthuizen wonen diverse mensen zelfstandig met een lichte of matige verstandelijke beperking. In je functie van Ambulant Begeleider vind jij het een uitdaging om de mensen te helpen eigen keuzes te maken en om nóg een stukje zelfstandiger te worden, hun zelfstandigheid te behouden. De cliënt heeft hierbij de regie. Hierbij weet je hen te ondersteunen vanuit hun zorgvraag die omschreven staat in hun ondersteuningsplan en hen hierin te begeleiden. Je gaat zelfstandig op pad naar de cliënten. Je bent in staat om op eigen initiatief in contact te blijven met je collega’s met hen te overleggen en samen te werken. Samen met je collega’s werk je aan een zo goed mogelijke begeleiding.

Werken bij de Rozelaar

De Rozelaar is een christelijke, niet-kerkelijk gebonden stichting. Met als grondslag de Bijbel als onfeilbaar woord van God, geheel betrouwbaar en de hoogste autoriteit in alle zaken van geloof en leven. Deze christelijke identiteit is heel belangrijk voor de Rozelaar. Ze sijpelt door in alle aspecten van onze zorg en ondersteuning aan mensen met een verstandelijke beperking. Vanuit onze christelijke levensvisie dragen we eraan bij dat zij zich gezien en geliefd voelen. Liefdevolle zorg, dát kenmerkt onze zorg en ondersteuning. Bij de Rozelaar werken 200 medewerkers en 200 vrijwilligers. Samen bieden we zorg en ondersteuning aan 200 cliënten.

Dit ben jij

Wij zoeken iemand die meerdere momenten per week beschikbaar is voor contactmomenten met cliënten. Welke momenten zijn bespreekbaar. Je bent een aanvulling op ons team van 5 mensen. Je hebt een zorggerichte opleiding op minimaal MBO 3 niveau afgerond. Vanuit je persoonlijkheid breng je eigenheid mee en durf je eerlijk te zijn, initiatief en beslissingen te nemen. Je bent iemand die werkt vanuit verbinding en commitment. Daarnaast beschik je over eigen vervoer om de cliënten thuis te kunnen bezoeken.

Dit bieden wij jou

  • Een kleinschalige, christelijke, professionele organisatie.
  • Een salaris tussen € 1.861,- en € 2.766,- bruto per maand (FWG 35) bij een fulltime dienstverband van 36 uur.
  • Een goede pensioenregeling.
  • 14 cent per kilometer reiskostenvergoeding.
  • 8% vakantiegeld.
  • 8,33% eindejaarsuitkering.
  • 144 vakantie-uren en 57 uur Persoonlijk Budget Levensfase (PBL) per kalenderjaar op fulltime basis.
  • Belastingvrij producten zoals een fiets of waardebonnen kopen via FiscFree.

Wil jij de uitdaging aan gaan?

Dan zijn wij erg nieuwsgierig naar jouw reactie. We ontvangen graag je sollicitatie met cv en motivatie. Je kunt solliciteren via de button ‘solliciteer’. Zodra wij een geschikte kandidaat hebben gevonden, sluiten we de vacature. Mocht je eerst nog meer informatie willen, kun je contact opnemen met Mieke Gouman (recruiter) via m.gouman@rozelaar.nl of 06-48045986.

Solliciteer