Persoonlijk Begeleider woonlocatie Iris (24-32 uur)

  • Locatie Barneveld
  • Aantal uren 24 - 32 uur per week
Solliciteer

Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met ons.

0342-41 33 34 Stuur een e-mail

Wil jij samen met je collega’s bouwen aan het welzijn, vertrouwen en veiligheid van onze bewoners en wil je in de begeleiding hen het gewone leven laten ervaren? Dan is de Rozelaar op zoek naar jou!

Persoonlijk Begeleider woonlocatie Iris
24-32 uur per week

De Iris is een woonlocatie van de Rozelaar met 11 bewoners tussen de 20 en 58 jaar. Elke bewoner heeft een eigen appartement met een woonkamer, slaapkamer, badkamer en toilet. De bewoners zijn verdeeld over 2 verdiepingen, die beide beschikken over een gezamenlijke ontmoetingsruimte. De bewoners hebben verschillende hulpvragen, waaronder lichte ADL-zorg en het begeleiden met de handen op de rug. Als Persoonlijk Begeleider ondersteun je de bewoners in het creëren van zelfvertrouwen en het ontwikkelen van hun eigen identiteit. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de bewoners centraal staan en zich op de Iris veilig en thuis voelen. Vanuit het ondersteuningsplan neem jij het initiatief om doelen voor bewoners verder vorm te geven. Hiervoor werk je samen met de Orthopedagoog en heb je onder andere contact met ouders/verwanten. Je bent in staat goed overzicht te bewaren. Daarnaast zet je acties uit met als doel om de zorg rondom de bewoners waarvoor je verantwoordelijk bent goed te regelen.

Werken bij de Rozelaar

De Rozelaar is een christelijke, niet-kerkelijk gebonden stichting. Vanuit onze christelijke levensvisie dragen we eraan bij dat zij zich gezien en geliefd voelen. Liefdevolle zorg, dát kenmerkt onze zorg en ondersteuning. Bij de Rozelaar werken 200 medewerkers en 200 vrijwilligers. Samen bieden we zorg en ondersteuning aan 200 cliënten. Ouders kiezen heel bewust voor het veilige kader van vertrouwde normen en waarden. We lezen dagelijks uit de Bijbel, bidden samen met bewoners en we praten over het geloof. We vinden het belangrijk dat onze medewerkers dit vanuit intrinsieke motivatie kunnen doen.

Jouw profiel

Je hebt een zorggerichte opleiding afgerond, beschikt over hbo werk- en denkniveau en doordat je direct en daadkrachtig bent ga je bij onze organisatie van toegevoegde waarde zijn. Je weet namelijk richting de bewoners duidelijk te zijn in je communicatie, zodat zij weten waar ze aan toe zijn. Ook ben je sterk in zaken regelen, waarbij je in staat bent goed het overzicht te bewaren. Je hebt coachende vaardigheden, waarmee je cliënten en collega’s helpt en sturing biedt. In je functie als Persoonlijk Begeleider is het van belang dat je vanuit je persoonlijke overtuiging bereid bent een actieve bijdrage te leveren aan onze identiteit.

Ons aanbod

Je komt in een team van ongeveer 10 medewerkers te werken. Het is een leuke en uitdagende baan, met veel vrijheid binnen een dynamische zorginstelling. De arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO Gehandicaptenzorg. Je salaris bedraagt, afhankelijk van opleiding en ervaring tussen € 2.025,- en € 2.993,- bruto per maand (FWG 40) bij een fulltime dienstverband van 36 uur. Je ontvangt 8% vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering. Vanwege 24-uurs zorg werk je wisselende diensten.

Een geldig Verklaring Omtrent Gedrag is noodzakelijk bij indiensttreding.

Zin om de Rozelaar te komen versterken?

Wil jij de uitdaging aangaan? Dan zijn wij erg nieuwsgierig naar jouw reactie. We ontvangen graag je sollicitatie met cv en motivatie. Je kunt solliciteren via de button ‘solliciteer’. Zodra wij een geschikte kandidaat hebben gevonden, sluiten we de vacature. Mocht je eerst nog meer informatie willen, kun je contact opnemen met Mieke Gouman (recruiter) via m.gouman@rozelaar.nl of 06-48045986.

 

Solliciteer