• Locatie Barneveld
  • 0
  • Loonindicatie € 1.745 - € 2.381 bruto p/m
Solliciteer

Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met ons.

0342-41 33 34 Stuur een e-mail

Ben jij een echte pionier en houd je er van om te zorgen voor een schone leefomgeving voor de bewoners in hun thuissituatie? De Rozelaar gaat graag met jou deze uitdaging aan!

Huishoudelijke hulp (flexpool) 

Voor onze woonlocaties voor mensen met een verstandelijke beperking, in de regio van Barneveld, zijn wij op zoek naar een huishoudelijke hulp. In deze functie vind jij het een uitdaging om de mensen te ondersteunen bij het huishouden. Je wordt ingezet op basis van jouw beschikbaarheid. Dat zal doorgaans zijn voor de duur van enkele weken tot maanden, bijvoorbeeld voor de vervanging van verlof of ziekte van vaste teamleden.

Werken bij de Rozelaar

De Rozelaar is een christelijke, niet-kerkelijk gebonden stichting. We vragen van onze medewerkers om vanuit een persoonlijke christelijke levensvisie bij te dragen aan liefdevolle zorg met focus op persoonlijke uitdaging en groei. Bij de Rozelaar werken 220 medewerkers en 190 vrijwilligers. Samen bieden we zorg en ondersteuning aan 215 cliënten. 

Dit ben jij

Je kan goed hygiënisch werken en je bent pas tevreden als iets ook echt goed schoon is. Daarnaast heb je affiniteit met de bewoners en vind je het leuk om op deze manier ook maatschappelijk betrokken te zijn. Vanuit je persoonlijke overtuiging ben je bereid een actieve bijdrage te leveren aan onze christelijke identiteit. Je zoekt vrijheid en ruimte om te werken waar en wanneer je wilt. Daardoor ben je flexibel en betrokken.

Wat ga je doen

Je maakt schoon op basis van de schoonmaakplanning die binnen de woonlocatie aanwezig is.  Zo zorg je ervoor dat de algemene ruimtes en appartementen van de bewoners schoon en fris zijn en daarmee creëer je voor de bewoners een aangenaam thuis.

Dit bieden wij jou

Een leuke en uitdagende baan, met veel vrijheid. We maken heldere afspraken over je inzet op basis van jouw beschikbaarheid. Dat zal doorgaans zijn voor de duur van enkele weken tot maanden, bijvoorbeeld voor de vervanging van verlof of ziekte van vaste teamleden. Dat kan op basis van een nul-urencontract (tijdelijk) of in een overeenkomst tussen 0 - 8 uur per week.

De arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO Gehandicaptenzorgen je ontvangt een goede pensioenregeling. Je kan bestellingen belastingvrij plaatsen via Fiscfree, denk aan een fiets of bol.com waardebonnenJe salaris bedraagt, afhankelijk van opleiding en ervaring tussen € 1.745,- en € 2.381,- bruto per maand (FWG 15) bij een fulltime dienstverband van 36 uur. Je ontvangt 8% vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering.

Een geldig Verklaring Omtrent Gedrag is noodzakelijk bij indiensttreding.

Wil jij de uitdaging aangaan?

Dan zijn wij erg nieuwsgierig naar jouw reactie. We ontvangen graag je sollicitatie met cv en motivatie. Je kunt solliciteren via de button ‘solliciteer’. Zodra we een geschikte kandidaat hebben gevonden sluit de vacature. Mocht je eerst nog meer informatie willen, kun je contact opnemen met Mieke Gouman (Recruiter) via m.gouman@rozelaar.nl, 0342-413334 of 0648045986 (bereikbaar: ma, di, do, vr).

Solliciteer