• Locatie Barneveld
  • Aantal uren 32 - 35,9 uur per week
  • Loonindicatie € 400 bruto p/m
Solliciteer

Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met ons.

0342-41 33 34 Stuur een e-mail

HR meewerk stagiair (Barneveld)
32- 36 uur per week

Ben jij een 2e of 3e jaars hbo-student HRM en passen de woorden ‘leergierig’, ‘proactief’ en ‘hands-on’ bij jou? Lees dan gauw verder!

Werken bij de Rozelaar

De Rozelaar is een christelijke, niet-kerkelijk gebonden stichting. Vanuit onze christelijke levensvisie dragen we eraan bij dat zij zich gezien en geliefd voelen. Liefdevolle zorg, dát kenmerkt onze zorg en ondersteuning. Bij de Rozelaar werken 220 medewerkers en 190 vrijwilligers. Samen bieden we zorg en ondersteuning aan 215 cliënten. Ouders kiezen heel bewust voor het veilige kader van vertrouwde normen en waarden. We lezen dagelijks uit de Bijbel, bidden samen met cliënten en we praten over het geloof. We vinden het belangrijk dat onze medewerkers dit vanuit intrinsieke motivatie kunnen doen.

Dit ben jij

Jij bent een 2e of 3e jaars hbo-student HRM. Jij hebt een hands on mentaliteit, bent leergierig en hebt er zin in kennis te maken met alle werkzaamheden op een HR afdeling.

Dit bieden wij jou

Een leuke en uitdagende stage, met veel vrijheid binnen een dynamische zorginstelling. Je komt terecht in een enthousiast team van zes collega’s, verantwoordelijk voor alles rondom HR voor de gehele organisatie. Je werkt mee op onze afdeling om zo alle facetten van het HR-vak mee te maken. Je krijgt €400,- stagevergoeding per maand op basis van een fulltime werkweek (36 uur). Werkdagen in overleg.

Een geldig Verklaring Omtrent Gedrag is noodzakelijk bij indiensttreding.

Wil jij de uitdaging aan gaan?

Dan zijn wij erg nieuwsgierig naar jouw reactie. We horen graag waarom jij denkt van toegevoegde waarde te kunnen zijn voor onze afdeling. Wil je eerst meer informatie? Neem dan even contact op met Mieke Gouman (recruiter) via m.gouman@rozelaar.nl of 06-20820162 (bereikbaar maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag).

Solliciteer