Horecamanager bij Lunchcafé De Rozerie (24 - 32 uur)

  • Locatie Barneveld
Solliciteer

Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met ons.

0342-41 33 34 Stuur een e-mail

Horecamanager bij De Rozerie(24 - 32 uur)

Lunchcafé De Rozerie verhuist naar een nieuwe locatie per april 2023. We zoeken voor deze bekende Barneveldse horecagelegenheid een enthousiaste bedrijfsleider; een sociaal ondernemer in hart en nieren. Kennen mensen jou als een bevlogen mens, enthousiast, betrouwbaar, commercieel en resultaatgericht? Lees dan vooral verder!

Over de Rozerie

De Rozerie is een lunchroom met bakkerij waar gasten genieten van de heerlijkste vers bereide lunchgerechten en aangeklede koffies. Daarnaast worden er ook lunches en gebak bezorgd bij particulieren en zakelijke klanten. In deze bijzondere lunchroom werken mensen met een verstandelijke beperking. Zij worden begeleid door een meewerkend team zorgbegeleiders. De keuken wordt aangestuurd door een kok.

Wat ga je doen als bedrijfsleider bij De Rozerie? 

Als bedrijfsleider maak je dit hernieuwde concept bekend en zet je het op de kaart. Jij zorgt er voor dat de zaak gezond draait en alles vlekkeloos loopt. Van inkoop tot sales, marketing en facturatie. Je zorgt dat omzet- en margedoelen behaald worden. Je bewaakt de kwaliteit en gast-tevredenheid. Als collega’s en gasten blij zijn, ben jij dat ook. Het is voor jou een uitdaging om de zaak vol te krijgen en bedrijven en gasten aan je te binden. Daarvoor werk je vanzelfsprekend samen met de kok, begeleiders en de teamleider zorg. Je weet deelnemers en begeleiders elke dag te inspireren om het beste uit de dag te halen. Je bent een netwerker en weet partijen aan je te binden. Je begrijpt dat evenwicht tussen commercieel belang en zorgbelang soms ook uitdagingen geeft. Je weet daar verstandig mee om te gaan, te prioriteren en communiceren. Jij coördineert alle commerciële en daarmee samenhangende operationele werkzaamheden.

Arbeidsvoorwaarden

  • Salaris afhankelijk van opleiding en ervaring tussen 2.381,- - 3.452,- bruto per maand o.b.v. fulltime (FWG 45)
  • Werken tussen lekker eten
  • 8% vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering
  • Met korting kopen van bonnen, een fiets en dergelijke via FiscFree
  • Bijdragen aan een meer inclusieve samenleving

Over jou

Jij bent commercieel ingesteld, durft verantwoordelijkheid te dragen, je bent een netwerker en een uitstekende gastheer/-vrouw. Als ondernemer weet je hoe je een (horeca)bedrijf op een gezonde manier exploiteert. Je wilt vanuit je persoonlijke overtuiging bij te dragen aan de christelijke identiteit van de Rozelaar. 

Heb je zin om aan de slag te gaan? Solliciteer dan via de button! De gesprekken voor deze functie vinden plaats in de 2e helft van januari.


Solliciteer