• Locatie Barneveld
Solliciteer

Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met ons.

0342-41 33 34 Stuur een e-mail

 

Communicatieadviseur (24 uur)

Als communicatieadviseur bij de Rozelaar adviseer en ondersteun jij de organisatie bij de uitvoering van het door jou opgestelde communicatiebeleid en het ontwikkelen van communicatie-instrumenten en –middelen.

Dit ben jij

Jij adviseert maar voert ook zelf je (communicatie)plannen en projecten uit. Daarbij ben je proactief, nauwkeurig en creatief! Je vindt gemakkelijk jouw weg in een organisatie, werkt zelfstandig maar altijd in goede verbinding met anderen. Je wordt in een vroeg stadium betrokken bij ontwikkelingen in de organisatie wat vraagt om verantwoordelijkheid en vertrouwelijkheid. Je beschikt over enkele jaren werkervaring als communicatieadviseur, hebt HBO werk- en denkniveau. Heb je affiniteit met social media, video en grafische vormgeving? Dan is dit een pré. Natuurlijk heb je affiniteit met de gehandicaptenzorg en wil je met jouw talent maatschappelijke impact maken.

Dit ga je doen

Je ontwikkelt en implementeert een succesvol marketing- en communicatiebeleid. Daarbij heb je speciale aandacht voor arbeidsmarktcommunicatie en communicatie bij verandertrajecten. Je bent actief in interne projecten waarbij je (online) marketingcommunicatieplannen bedenkt, ontwikkelt en realiseert en weet welke middelen er ingezet moeten worden. Je zorgt voor een heldere en begrijpelijke boodschap en weet het juiste kanaal te gebruiken om doelgroepen te informeren. Je hanteert een stijl waarin je mensen kan raken en verbinden aan de organisatie.

Werken bij de Rozelaar

De Rozelaar is een christelijke, niet-kerkelijk gebonden stichting. Vanuit onze christelijke levensvisie dragen we eraan bij dat zij zich gezien en geliefd weten. Liefdevolle zorg met persoonlijke uitdaging, dát kenmerkt onze zorg en ondersteuning. Bij de Rozelaar werken 220 medewerkers en 190 vrijwilligers. Samen bieden we zorg en ondersteuning aan 215 cliënten.

Dit bieden wij jou

  • Een baan met veel vrijheid binnen een dynamische zorginstelling.
  • Jij werkt samen met en geeft functionele aanwijzingen aan de communicatiemedewerker.
  • De arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO Gehandicaptenzorg. Je salaris bedraagt, afhankelijk van opleiding en ervaring tussen 3.037 en 4.131 bruto per maand bij een fulltime dienstverband van 36 uur.
  • 8% vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering.
  • Een goede pensioenregeling.
  • Fiscaal voordeel bij aanschaf van producten.
  • Vrijheid in werktijden en dagen.

Dus, kom je snel koffie drinken? Solliciteer dan via de button. Heb je vragen? Dan kan je contact opnemen met Mieke (Recruiter) via m.gouman@rozelaar.nl of 06-20820162 (bereikbaar maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag).

Solliciteer