Strategisch Communicatieadviseur (24 uur)

  • Locatie Barneveld
  • Aantal uren 24 uur per week
  • Loonindicatie € 2.938 - € 4.304 bruto p/m
Solliciteer

Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met ons.

0342-41 33 34 Stuur een e-mail

Als communicatieadviseur bij de Rozelaar adviseer en ondersteun jij de
organisatie bij de uitvoering van het door jou opgestelde
communicatiebeleid.

Strategisch Communicatieadviseur (24 uur)

Wie ben jij?

Jij adviseert de RvB en MT-leden. Daarbij voer je zelf ook (communicatie)plannen en projecten uit. Je weet het waarom van beleid en visie te vertalen naar een sterke communicatie intern en extern. Je wordt in een vroeg stadium betrokken bij ontwikkelingen in de organisatie wat vraagt om verantwoordelijkheid en vertrouwelijkheid. Je beschikt over minimaal 5 jaar werkervaring als communicatieadviseur, hebt HBO werk- en denkniveau. Natuurlijk heb je affiniteit met de gehandicaptenzorg en wil je met jouw talent maatschappelijke impact maken.

Wat ga je doen?

Je ontwikkelt en implementeert een succesvol marketing- en communicatiebeleid. Daarbij heb je speciale aandacht voor communicatie bij verandertrajecten. Je bent betrokken bij diverse projecten waarbij je (marketing- en) communicatieplannen bedenkt, ontwikkelt en realiseert. Je zorgt voor een heldere en begrijpelijke boodschap en weet het juiste kanaal te gebruiken om doelgroepen te informeren. Je hanteert een stijl waarin je mensen kan raken en verbinden aan de organisatie.

Waar kom je te werken?

De Rozelaar is een christelijke, niet-kerkelijk gebonden stichting. Vanuit onze christelijke levensvisie dragen we eraan bij dat zij zich gezien en geliefd weten. Liefdevolle zorg met persoonlijke uitdaging, dát kenmerkt onze zorg en ondersteuning. Bij de Rozelaar werken 220 medewerkers en 190 vrijwilligers. Samen bieden we zorg en ondersteuning aan 215 cliënten.

Wat bieden wij jou?

  • Een baan met veel vrijheid binnen een dynamische zorginstelling.
  • Jij werkt samen met en geeft functionele aanwijzingen aan de communicatiemedewerker.
  • De arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO Gehandicaptenzorg. Je salaris bedraagt, afhankelijk van opleiding en ervaring tussen 2.938,- en 4.304,- bruto per maand (FGW 55) bij een fulltime dienstverband van 36 uur.
  • 8% vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering.
  • Een goede pensioenregeling.
  • Fiscaal voordeel bij aanschaf van producten.
  • Vrijheid in werktijden en dagen.

 

Interesse? Solliciteer dan via de button. Heb je vragen? Dan kan je contact opnemen met Mieke (Recruiter) via m.gouman@rozelaar.nl of 06-48045986 (bereikbaar maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag).

Solliciteer