Chauffeur Gehandicaptenzorg (vakantiewerk)

  • Locatie Barneveld
  • Loonindicatie € 1.745 - € 2.381 bruto p/m
Solliciteer

Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met ons.

0342-41 33 34 Stuur een e-mail

Rijd je graag in het verkeer en wil je onze cliënten naar de dagbesteding brengen en weer naar huis en daarbij zorgen dat dit op een veilige en prettige manier gebeurt? De Rozelaar biedt jou deze kans!

Chauffeur Gehandicaptenzorg (vakantiewerk)

Het is mogelijk om dit te combineren met de vacature van vakantiekracht begeleider.

Om 7:30 uur stap je in de bus – die op de hoofdlocatie in Barneveld staat – en ga je op pad om cliënten op te halen. Je kiest voor een prettige rijstijl waardoor de reis veilig verloopt. Doordat je op de hoogte bent van de afspraken rondom cliënten tijdens het vervoer, weet je tijdig en correct te handelen conform de protocollen. Indien een onverwachte situatie zich voordoet op de weg, ben je in staat kalm te blijven en kies je voor een praktische oplossing. Eenmaal bij de dagbesteding zorg je dat alle cliënten uit de bus gaan en naar binnen worden gebracht. Na ongeveer twee uur zit je eerste dienst van de dag erop. Als de cliënten rond 15:00 klaar zijn met werken, sta je klaar en zorg je dat de cliënten weer veilig in de bus zitten en naar hun woonadres worden gebracht. Uiteraard is de bus aan het einde van de dag op orde en zorg je ervoor dat de bus beschikt over voldoende brandstof voor de volgende dag.

Dit ben jij

Wij zoeken voor de zomervakantie een nieuwe collega. De 20 collega’s en vrijwilligers maken deel uit van het team waarin je komt te werken. Door jouw prettige rijstijl als Chauffeur ben je bij onze organisatie van toegevoegde waarde. Je vindt het belangrijk om de verantwoordelijkheid te nemen om de cliënten veilig weg te brengen. Doordat je affiniteit hebt met de doelgroep weet je hoe je een aangename sfeer creëert en behoudt tijdens de busrit. Komt er een afwijkende situatie voor? Dan ben je in staat dit praktisch op te lossen. Je beschikt over een rijbewijs en hebt ruime rijervaring. Vanuit je persoonlijke overtuiging ben je bereid een actieve bijdrage te leveren aan onze identiteit.

Werken bij de Rozelaar

De Rozelaar is een christelijke, niet-kerkelijk gebonden stichting. Vanuit onze christelijke levensvisie dragen we eraan bij dat cliënten zich gezien en geliefd voelen. Liefdevolle zorg, dát kenmerkt onze zorg en ondersteuning. Bij de Rozelaar werken 220 medewerkers en 190 vrijwilligers. Samen bieden we zorg en ondersteuning aan 215 cliënten. Ouders kiezen heel bewust voor het vertrouwde kader van normen en waarden. We lezen dagelijks uit de Bijbel, bidden samen met bewoners en we praten over het geloof. We vinden het belangrijk dat onze medewerkers dit vanuit intrinsieke motivatie kunnen doen.

Dit bieden wij jou

Een leuke en uitdagende baan, met veel vrijheid binnen een dynamische zorginstelling. De arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO Gehandicaptenzorg. Je salaris bedraagt, afhankelijk van opleiding en ervaring tussen € 1.724,- en € 2.439,- bruto per maand (FWG 20) bij een fulltime dienstverband van 36 uur. Je ontvangt 8% vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering. De werkdagen zijn op maandag t/m vrijdag van 7:30 tot 9:30 en van 15:00 tot 17:00 uur. (soms op zaterdag).

Een goed afgeronde rijvaardigheidstraining is noodzakelijk bij indiensttreding.

Wil jij de uitdaging aan gaan?

Dan zijn wij erg nieuwsgierig naar jouw reactie. We ontvangen graag je sollicitatie met cv en motivatie. Je kunt solliciteren via de button ‘solliciteer’. We sluiten de vacature zodra we een geschikte kandidaat hebben gevonden. Mocht je eerst nog meer informatie willen, kun je contact opnemen met Herlette de Kruijff (Teamleider Facilitaire dienst) via h.dekruijff@rozelaar.nl of 0342-413334 (bereikbaar: dinsdag, donderdag, vrijdag).

Solliciteer