Begeleider wonen/dagbesteding (vakantiekracht)

  • Locatie
  • 0
  • Loonindicatie € 1.809 - € 2.524 bruto p/m
Solliciteer

Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met ons.

0342-41 33 34 Stuur een e-mail

Heb jij hart voor onze cliënten met een verstandelijke beperking en wil jij je graag inzetten tijdens de zomerperiode om cliënten een zinvolle dagbesteding te bieden? De Rozelaar gaat deze uitdaging graag met jou aan!

Begeleider wonen/dagbesteding

Vakantiekracht zomerperiode

In verband met de aankomende zomerperiode zijn wij op zoek naar Begeleiders die flexibel inzetbaar zijn over meerdere woon- of dagbestedingslocaties. Je schept een veilig klimaat, waarin je cliënten duidelijkheid biedt en hen stimuleert om zo zelfstandig mogelijk te leven en werken. Hierbij ondersteun en stimuleer je de cliënten bij ADL-verrichtingen, zie je toe op persoonlijke hygiëne, veiligheid en het psychische en fysieke welzijn van de cliënten.

Werken bij de Rozelaar

De Rozelaar is een christelijke, niet-kerkelijk gebonden stichting. Vanuit onze christelijke levensvisie dragen we eraan bij dat cliënten zich gezien en geliefd voelen. Liefdevolle zorg, dát kenmerkt onze zorg en ondersteuning. Bij de Rozelaar werken 220 medewerkers en 190 vrijwilligers. Samen bieden we zorg en ondersteuning aan 215 cliënten. Ouders kiezen heel bewust voor het vertrouwde kader van normen en waarden. We lezen dagelijks uit de Bijbel, bidden samen met bewoners en we praten over het geloof. We vinden het belangrijk dat onze medewerkers dit vanuit intrinsieke motivatie kunnen doen.

Dit ben jij

Je hebt een zorggerichte opleiding op minimaal MBO 3 niveau afgerond, zodat je ingezet kan worden als begeleider. Als je een zorggerichte opleiding op minimaal MBO 2 niveau hebt afgerond kun je ingezet worden als Zorgassistent. Je bent er flexibel in om op verschillende plekken te werken en je kan makkelijk schakelen tussen verschillende soorten dagbesteding en cliënten. Vanuit je persoonlijke overtuiging ben je bereid een actieve bijdrage te leveren aan onze identiteit.

Dit bieden wij jou

Een leuke en uitdagende baan, met veel vrijheid binnen een dynamische zorginstelling. De arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO Gehandicaptenzorg. Je salaris bedraagt, afhankelijk van opleiding en ervaring tussen € 1.861,- en € 2.766,- bruto per maand (FWG 35) als begeleider bij een fulltime dienstverband van 36 uur. Als Zorgassistent bedraagt het salaris afhankelijk van opleiding en ervaring tussen €1.671,- en €2.365,- bruto per maand (FWG 20) bij een fulltime dienstverband van 36 uur. Je uren worden in overleg bepaald. Je ontvangt 8% vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering. Afhankelijk van het rooster wordt je op diverse woon- of dagbestedingslocaties ingepland. De mogelijkheid bestaat om te blijven als flexmedewerker.

Wil jij de uitdaging aan gaan?

Solliciteer dan via de button. Heb je vragen? Dan kan je contact opnemen met Mieke (Recruiter) via m.gouman@rozelaar.nl of 06-20820162 (bereikbaar maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag).

Solliciteer