• Locatie
  • 0
  • Loonindicatie € 2.110 - € 3.009 bruto p/m
Solliciteer

Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met ons.

0342-41 33 34 Stuur een e-mail

Ben jij een zelfstandig werkend professional met een aantal jaren ervaring in de gehandicaptenzorg? En wil je op meerdere plekken werken? Onze talentpoule is aan het uitbreiden.

Begeleider Talentpoule

0 tot 32 uur per week

Als Begeleider behorend bij de talentpoule ben je verantwoordelijk voor de ondersteuning en begeleiding van de bewoners in de thuissituatie (begeleid wonen) of op hun werk (dagbesteding). Je ondersteunt hen als begeleider waar nodig bij hun dagelijkse bezigheden en sluit je aan bij wat de bewoner op dat moment nodig heeft. Je werkt op één of twee locaties voor een periode, bijvoorbeeld het opvullen van langdurig zieke collega of een zwangerschapsverlof. Wanneer de periode afgesloten is, ga je bij een andere locatie aan de slag.

Wie ben jij?

Als Begeleider talentpoule ben je zelfstandig, proactief en kan je overal aan de slag door jouw ervaring en persoonlijkheid. Je hebt een zorggerichte opleiding op minimaal MBO niveau 4. Je hebt brede interesse in het werkveld. Je overziet in korte tijd waar je het meest van waarde kunt zijn. Je gebruikt je kennis maar ook je zintuigen om de juiste begeleiding te bieden. Met jouw positief kritisch vermogen draag je bij aan een nog beter zorgklimaat. Je zoekt vrijheid en ruimte om te werken waar en wanneer je wilt. Daardoor ben je flexibel en betrokken. Je bent een teamspeler en mengt je snel in een nieuw team van collega’s.

Werken bij de Rozelaar

De Rozelaar is een christelijke, niet-kerkelijk gebonden stichting. We vragen van onze medewerkers om vanuit een persoonlijke christelijke levensvisie bij te dragen aan liefdevolle zorg met focus op persoonlijke uitdaging en groei. Bij de Rozelaar werken 220 medewerkers en 190 vrijwilligers. Samen bieden we zorg en ondersteuning aan 215 cliënten. 

Dit bieden wij jou

Een leuke en uitdagende baan als begeleider, met veel vrijheid en balans in werk en privé. Je wordt minder belast met teamtaken zodat je meer tijd kunt besteden aan de ondersteuning van de cliënt. Je leert de organisatie in de breedte kennen en ontwikkelt je tot een echt allrounder. We maken heldere afspraken over je inzet op basis van jouw beschikbaarheid. Je krijgt een jaarcontract op basis van nul-uren (tijdelijk) of tussen de 8 – 32 uur per week die bij goed functioneren verlengt wordt.

De arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO Gehandicaptenzorg.

  • Een baan met veel vrijheid binnen een dynamische zorginstelling.
  • Salaris afhankelijk van opleiding en ervaring als Begeleider tussen € 2.110,- en € 3.009,- bruto per maand (FWG 35) bij een fulltime dienstverband van 36 uur.
  • 8% vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering.
  • Een goede pensioenregeling.
  • Fiscaal voordeel bij aanschaf van producten.
  • Vrijheid in werktijden en dagen.
  • Opleidings-/scholingsmogelijkheden.

Heb je zin om aan de slag te gaan?

Dan horen we graag van jou! Je kunt solliciteren via de button ‘solliciteer’. Wil je meer informatie? Neem contact op met Mieke (Recruiter) via m.gouman@rozelaar.nl of 06-48045986 (bereikbaar maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag).

Solliciteer