Begeleider dagbesteding Creatief (20 uur)

Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met ons.

0342-41 33 34 Stuur een e-mail

Vind jij het leuk om creatief bezig te zijn en hierbij deelnemers een zinvolle dag invulling te geven? De Rozelaar gaat graag deze uitdaging met je aan!

Begeleider dagbesteding Creatief
20 uur per week

Als Begeleider ben je werkzaam op groep creatief. Hier volgen momenteel 12 cliënten dagbesteding.

Als Begeleider ga je aan de slag bij dagbestedingslocatie Creatief. 's Ochtends start jouw werkdag. Je begint met het lezen van de rapportages en start je met het voorbereiden van het werk dat de cliënten deze dag gaan doen. Gedurende de dag ben je bezig met ondersteunen in diverse werkzaamheden, aanleren van werk, ontwerpen van nieuwe producten en heb je klantcontact.

Het aanbod van producten dat wordt gemaakt is divers. Er zijn standaardproducten zoals kaarten, slingers, hout en zeep maar ook seizoensgebonden- en themaproducten. Zie: https://www.rozelaar.nl/midden-in-de-samenleving/creatieve-cadeau-producten/. Binnen het team en waar mogelijk met cliënten denk je met elkaar na over nieuw te ontwikkelen producten en werk je dit verder uit.

Als Begeleider ben je het aanspreekpunt van diverse cliënten, lever je input voor het ondersteuningsplan en vorm je doelen voor cliënten vanuit de dagbesteding. Aan het eind van de dag rapporteer je, ruim je op, bereid je de volgende werkdag voor en overleg je met jouw collega. In de loop van de middag ga je, net als jouw collega waar je de hele dag mee gewerkt hebt, weer naar huis.

Werken bij de Rozelaar

De Rozelaar is een christelijke, niet-kerkelijk gebonden stichting. Vanuit onze christelijke levensvisie dragen we eraan bij dat cliënten zich gezien en geliefd voelen. Liefdevolle zorg, dát kenmerkt onze zorg en ondersteuning. Bij de Rozelaar werken 220 medewerkers en 190 vrijwilligers. Samen bieden we zorg en ondersteuning aan 215 cliënten. Ouders kiezen heel bewust voor het vertrouwde kader van normen en waarden. We lezen dagelijks uit de Bijbel, bidden samen met bewoners en we praten over het geloof. We vinden het belangrijk dat onze medewerkers dit vanuit intrinsieke motivatie kunnen doen.

Dit ben jij

Je hebt een zorggerichte opleiding op minimaal niveau 3 afgerond en door jouw specifieke kennis en ideeën over het ontwikkelen van nieuwe producten ben je bij onze organisatie van toegevoegde waarde. Je bent ondernemend ingesteld en durft nieuwe opdrachten aan te nemen die passend zijn. Daarnaast durf je beslissingen te nemen voor cliëntgerichte zaken die spelen gedurende een werkdag en neem je de verantwoording over het groepsproces van de cliënten. Vanuit je persoonlijke overtuiging ben je bereid een actieve bijdrage te leveren aan onze identiteit.

Dit bieden wij jou

Een leuke baan met veel vrijheid binnen een dynamische zorginstelling. Je komt in een team met 2 collega’s te werken. De arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO Gehandicaptenzorg. Je salaris bedraagt, afhankelijk van opleiding en ervaring tussen € 1.861,- en € 2.766,- bruto per maand (FWG 35) bij een fulltime dienstverband van 36 uur. Je ontvangt 8% vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering. De werkdagen zijn in onderling overleg. We bieden je eerst een contract van 7 maanden en bij goed functioneren wordt het contract verlengd voor onbepaalde tijd. Daarnaast bieden we diverse opleidingsmogelijkheden en kan je deelnemen aan het meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden.

De werkdagen zijn op woensdag, donderdag en vrijdag. Je kan per 1 maart starten.

Wil jij de uitdaging aan gaan?

Dan zijn wij erg nieuwsgierig naar jouw reactie. We ontvangen graag je sollicitatie met cv en motivatie. Wil je meer informatie? Dan kan je contact opnemen met Joni (Persoonlijk Begeleider) via j.vangrootheest@rozelaar.nl of bellen naar Mieke (Recruiter) 06-48045986.

Solliciteer