Begeleider dagbesteding Duinroos (14 uur)

Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met ons.

0342-41 33 34 Stuur een e-mail

Wil jij samen met je collega’s bouwen aan het welzijn, vertrouwen en veiligheid van onze cliënten en wil je in de begeleiding hen het gewone leven laten ervaren? De Rozelaar gaat graag met jou deze uitdaging aan!

Begeleider dagbesteding Duinroos
14 uur per week

Een van de groepen op de Rozenstraat is de groep Duinroos. De groep Duinroos bestaat uit 12 cliënten verdeeld over 2 groepen. Jij werkt samen met een collega op één groep.

De cliënten hebben een matige tot ernstig verstandelijke beperking en daarnaast bijkomende problematieken. Ze hebben een (zeer) intensieve zorg- en begeleidingsbehoefte. Er is soms sprake van agressie en gedragsproblematiek. Bij de cliënten is er een groot verschil tussen iets kunnen en aankunnen.

De cliënten hebben jouw directe nabijheid nodig. Er zijn twee cliënten die voornamelijk één-op-één begeleiding krijgen. Sommige cliënten zijn rolstoelafhankelijk. De leeftijd van de cliënten varieert tussen de 20 en 60 jaar. We werken vanuit Triple C.

Dit ben jij

Voor deze groep cliënten zijn we op zoek naar een begeleider, die consequent is, duidelijkheid geeft en veiligheid biedt. Je zorgt ervoor dat cliënten zich veilig en prettig voelen en zich optimaal kunnen ontwikkelen. De activiteiten zijn gericht op beleving, het onderhouden van vaardigheden, beweging en waar mogelijk helpen de cliënten met het doen van huishoudelijke taken.

Je komt te werken in een klein subteam van ongeveer 6 collega’s. Je hebt een zorggerichte opleiding op minimaal MBO 3 niveau afgerond en doordat jij weet hoe je kunt aansluiten bij de behoeftes van de cliënten ben je bij onze organisatie van toegevoegde waarde. In de begeleiding bied je een onvoorwaardelijke ondersteuningsrelatie, ben je in staat om anders te kijken naar probleemgedrag en draag je bij aan een betekenisvolle invulling van de dag. Vanwege de intensieve zorgvraag sta je stevig in je schoenen. In je functie als Begeleider is het van belang dat je vanuit je persoonlijke geloofsovertuiging bereid bent een actieve bijdrage te leveren aan onze identiteit.

Werken bij de Rozelaar

De Rozelaar is een christelijke, niet-kerkelijk gebonden stichting. Vanuit onze christelijke levensvisie dragen we eraan bij dat cliënten zich gezien en geliefd voelen. Liefdevolle zorg, dát kenmerkt onze zorg en ondersteuning. Bij de Rozelaar werken 220 medewerkers en 190 vrijwilligers. Samen bieden we zorg en ondersteuning aan 215 cliënten. Ouders kiezen heel bewust voor het vertrouwde kader van normen en waarden. We lezen dagelijks uit de Bijbel, bidden samen met bewoners en we praten over het geloof. We vinden het belangrijk dat onze medewerkers dit vanuit intrinsieke motivatie kunnen doen.

Dit bieden wij jou

De arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO Gehandicaptenzorg. Je werkdagen zijn bij voorkeur de woensdag en donderdag, maar dit is bespreekbaar. We bieden je eerst een contract van 7 maanden en bij goed functioneren wordt het contract verlengd voor onbepaalde tijd. Meer of minder uren maken is bespreekbaar.

  • Een baan met veel vrijheid binnen een dynamische zorginstelling.
  • Salaris afhankelijk van opleiding en ervaring als Begeleider tussen € 2.110,- en € 3.009,- bruto per maand (FWG 35) bij een fulltime dienstverband van 36 uur.
  • 8% vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering.
  • Een goede pensioenregeling.
  • Fiscaal voordeel bij aanschaf van producten.
  • Vrijheid in werktijden en dagen.
  • Opleidings-/scholingsmogelijkheden.

Wij zijn benieuwd naar jouw reactie!

Wil je meer informatie? Mail naar Franciska (persoonlijk begeleider Duinroos) via f.jochems@rozelaar.nl of bel naar Mieke (Recruiter) 06-48045986.

Solliciteer