Begeleider bij dagbesteding Rozenbottel (24 uur)

Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met ons.

0342-41 33 34 Stuur een e-mail

Vind jij het belangrijk dat mensen met een ernstig meervoudige beperking een betekenisvolle dagbesteding hebben én wil jij hieraan bijdragen? Dan is de Rozelaar op zoek naar jou!

Begeleider bij dagbesteding Rozenbottel

24 uur per week

Juni tot en met eind oktober ter vervanging van een zwangerschapsverlof mét kans op verlenging.

De Rozenbottel is een dagbestedingsgroep van de Rozelaar voor 8 cliënten met een ernstig meervoudige beperking. De leeftijden in de groep zijn 20 tot en met 50 jaar. Als begeleider bied je betekenisvolle activiteiten aan. De cliënten genieten vooral van belevingsgerichte activiteiten, zowel binnen als buiten de groep. Denk hierbij aan snoezelen, huif bed rijden, koken, zwemmen en muzikale activiteiten.

De cliënten zijn bij het eten van hun maaltijden en in hun persoonlijke verzorging afhankelijk van de begeleiders. Je werkt altijd samen met één tot drie collega’s.

Dit ben jij

Je bent gericht op het welbevinden van de cliënten én wilt hieraan bijdragen. Je hebt affiniteit met ADL. Het is een pré als je een verpleegkundige achtergrond hebt, omdat er veel zorggerichte taken bij jouw werkzaamheden horen. Je hebt een zorggerichte opleiding op minimaal mbo niveau 3 afgerond. Het is een pré als je kennis hebt van Triple-C, omdat we vanuit deze visie de cliënten begeleiden.

Werken bij de Rozelaar

De Rozelaar is een christelijke, niet-kerkelijk gebonden stichting. Vanuit onze christelijke levensvisie dragen we eraan bij dat cliënten zich gezien en geliefd voelen. Liefdevolle zorg, dát kenmerkt onze zorg en ondersteuning. Bij de Rozelaar werken 220 medewerkers en 190 vrijwilligers. Samen bieden we zorg en ondersteuning aan 215 cliënten. Ouders kiezen heel bewust voor het vertrouwde kader van normen en waarden. We lezen dagelijks uit de Bijbel, bidden samen met cliënten en we praten over het geloof. We vinden het belangrijk dat onze medewerkers dit vanuit intrinsieke motivatie kunnen doen.

Dit bieden wij jou

De arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO Gehandicaptenzorg. Je werkdagen zijn op woensdag en de andere dagen zijn bespreekbaar. We bieden je eerst een contract van 7 maanden en bij goed functioneren wordt het contract verlengd voor onbepaalde tijd. Meer of minder uren maken is bespreekbaar.

  • Een baan met veel vrijheid binnen een dynamische zorginstelling.
  • Salaris afhankelijk van opleiding en ervaring als Begeleider tussen € 2.110,- en € 3.009,- bruto per maand (FWG 35) bij een fulltime dienstverband van 36 uur.
  • 8% vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering.
  • Een goede pensioenregeling.
  • Fiscaal voordeel bij aanschaf van producten.
  • Vrijheid in werktijden en dagen.
  • Opleidings-/scholingsmogelijkheden.

Heb je zin om aan de slag te gaan?

Dan zijn wij erg nieuwsgierig naar jouw reactie! Je kunt solliciteren via de button ‘solliciteer’. Wil je eerst meer informatie? Dan kan je contact opnemen met Mieke (Recruiter) via m.gouman@rozelaar.nl of 06-48045986.

Solliciteer