Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met ons.

0342-41 33 34 Stuur een e-mail

Wil jij samen met je collega’s bouwen aan het welzijn, vertrouwen en veiligheid van onze bewoners en wil je in de begeleiding hen het gewone leven laten ervaren? Dan is de Rozelaar op zoek naar jou!

Begeleider woonlocatie Iris
12 uur per week

De Iris is een woonlocatie van De Rozelaar met 11 bewoners tussen de 33 en 58 jaar. Elke bewoner heeft een eigen appartement met een woonkamer, slaapkamer, badkamer en toilet. De bewoners zijn verdeeld over 2 verdiepingen, die beide beschikken over een gezamenlijke ontmoetingsruimte. De bewoners hebben verschillende hulpvragen, waaronder lichte ADL-zorg.

Je stimuleert de bewoners om zoveel mogelijk zelfstandig aan de slag te gaan. Waar nodig vul je aan, maar je neemt niets over. Daarnaast weet je goed in te zien wat voor de bewoners hun behoeften zijn, doordat je verder kijkt dan alleen het gedrag wat iemand laat zien. Samen met je collega’s overleggen jullie hoe jullie het leven voor de bewoners zo aangenaam en zelfstandig mogelijk kunnen laten zijn. Hierbij helpt het ondersteunend plan van elke cliënt die jullie gezamenlijk vormgeven.

Werken bij de Rozelaar

De Rozelaar is een christelijke, niet-kerkelijk gebonden stichting. Vanuit onze christelijke levensvisie dragen we eraan bij dat zij zich gezien en geliefd voelen. Liefdevolle zorg, dát kenmerkt onze zorg en ondersteuning. Bij de Rozelaar werken 220 medewerkers en 190 vrijwilligers. Samen bieden we zorg en ondersteuning aan 215 cliënten. Ouders kiezen heel bewust voor het veilige kader van vertrouwde normen en waarden. We lezen dagelijks uit de Bijbel, bidden samen met bewoners en we praten over het geloof. We vinden het belangrijk dat onze medewerkers dit vanuit intrinsieke motivatie kunnen doen.

Wie ben jij?

Je hebt een zorggerichte opleiding op minimaal mbo 3 niveau afgerond en doordat je direct en daadkrachtig bent ga je bij onze organisatie van toegevoegde waarde zijn. Je weet namelijk richting de bewoners duidelijk te zijn in je communicatie, zodat zij weten waar ze aan toe zijn. Daarbij voel je je thuis in een team waarbij oog is voor elkaar en het onderling gezellig is op de woonlocatie en teamvergaderingen. In je functie als Begeleider is het van belang dat je vanuit je persoonlijke overtuiging bereid bent een actieve bijdrage te leveren aan onze identiteit.

Ons aanbod

Je komt in een team van ongeveer 10 medewerkers te werken. De arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO Gehandicaptenzorg. We bieden je eerst een contract van 7 maanden en bij goed functioneren wordt het contract verlengd voor onbepaalde tijd. Meer of minder uren maken is bespreekbaar. Je hebt wisselende werkdagen/-tijden.

  • Een baan met veel vrijheid binnen een dynamische zorginstelling.
  • Salaris afhankelijk van opleiding en ervaring als Begeleider tussen € 2.110,- en € 3.009,- bruto per maand (FWG 35) bij een fulltime dienstverband van 36 uur.
  • 8% vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering.
  • Een goede pensioenregeling.
  • Fiscaal voordeel bij aanschaf van producten.
  • Vrijheid in werktijden en dagen.
  • Opleidings-/scholingsmogelijkheden.

Zin om de Rozelaar te komen versterken?

Wij hebben zin op jou te ontmoeten! Je kunt solliciteren via de button ‘solliciteer’. Zodra wij een geschikte kandidaat hebben gevonden, sluiten we de vacature. Mocht je eerst nog meer informatie willen, kun je contact opnemen met Mieke (Recruiter) via m.gouman@rozelaar.nl of 06-48045986.

Solliciteer