• Locatie Voorthuizen
 • 0
Solliciteer

Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met ons.

0342-41 33 34 Stuur een e-mail

Vind jij het leuk om van elke dag een mooie dag te maken? Heb jij levenservaring, een goede dosis nuchterheid en weet je van aanpakken? Van die insteek houden wij!

Wij zijn opzoek naar een:

Begeleider bij de Rozenhof

24 uur per week

Samen met jouw collega’s ondersteun je de bewoners van de Rozenhof, een woning in Voorthuizen waar 27 (jong)volwassenen wonen met een verstandelijke beperking, om samen 100% te zijn. Je ondersteunt de bewoners waar nodig om het ‘normale’ leven te ervaren.

Wie ben jij?

Met jouw talenten vul je de behoeftes aan van de bewoners. Je weet de bewoners te ondersteunen op een manier waardoor ze met meer zelfvertrouwen eigen initiatieven ontwikkelen. Daarbij weet je goed in te zien wat voor de bewoners hun behoeften zijn doordat je verder kijkt dan alleen het gedrag wat iemand laat zien.

Om dit te realiseren heb jij levenservaring, een goede dosis nuchterheid en heb je een hands-on mentaliteit. Daarnaast vind je het waardevol om de bewoners gezien en geliefd te laten voelen. Je gaat geloofsvragen van bewoners niet uit de weg. De Rozelaar is namelijk een christelijke stichting.

Goed om te weten

 • We werken methodisch vanuit de Triple-C methode. Kwaliteit is belangrijk bij ons!
 • De Rozenhof bestaat uit 3 woonlagen. We hebben kleinschalige woningen, omdat dit voor een fijne sfeer zorgt.
 • De bewoners hebben verschillende hulpvragen, van lichte ADL-zorg tot coachend begeleiden.

Wat ga je concreter doen?

Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse ondersteuning en begeleiding van de bewoners. Je ondersteunt hen waar nodig bij hun dagelijkse bezigheden en sluit je aan bij wat de bewoner op dat moment nodig heeft. Je ziet toe op persoonlijke hygiëne en veiligheid van de bewoners, op het psychische en fysieke welzijn en het bevorderen van een plezierige werk- en leefomgeving.

Dit bieden wij jou

Je komt in een team met collega's te werken. De arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO Gehandicaptenzorg. We bieden je eerst een contract van 7 maanden en bij goed functioneren wordt het contract verlengd voor onbepaalde tijd. Meer of minder uren maken is bespreekbaar. Je hebt wisselende werkdagen/-tijden.

Overige arbeidsvoorwaarden zijn:

 • Een baan met veel vrijheid binnen een dynamische zorginstelling.
 • Salaris afhankelijk van opleiding en ervaring als Begeleider tussen € 2.110,- en € 3.009,- bruto per maand (FWG 35) bij een fulltime dienstverband van 36 uur.
 • 8% vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering.
 • Een goede pensioenregeling.
 • Fiscaal voordeel bij aanschaf van producten.
 • Vrijheid in werktijden en dagen.
 • Opleidings-/scholingsmogelijkheden.

 

Bij de Rozelaar staat kwaliteit voorop! Wil jij bijdragen aan onze kwalitatieve zorg?

Dan ontvangen we graag jouw cv en motivatie. Klik op de button ‘solliciteer’.

Wil je eerst meer info? Bel of mail Mieke via 06-48045986 of m.gouman@rozelaar.nl. Zodra we een geschikte kandidaat hebben gevonden sluit de vacature.

Solliciteer