• Locatie Barneveld
  • 0
  • Loonindicatie € 1.745 - € 2.381 bruto p/m
Solliciteer

Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met ons.

0342-41 33 34 Stuur een e-mail

Rijd je graag in het verkeer? En wil je de dag van de cliënten van de Rozelaar goed laten beginnen door hen thuis op te halen, naar de dagbesteding te brengen en hen aan het einde van hun werkdag weer naar huis te brengen?

Chauffeur Gehandicaptenzorg

15 uur verdeeld over 5 dagen

Als Chauffeur stap je om 7:30 uur in de bus – die op de hoofdlocatie in Barneveld staat – en ga je op pad om cliënten op te halen. Je kiest voor een prettige rijstijl waardoor de reis veilig verloopt. Doordat je op de hoogte bent van de afspraken rondom cliënten tijdens het vervoer, weet je tijdig en correct te handelen conform de protocollen. Indien een onverwachte situatie zich voordoet op de weg, ben je in staat kalm te blijven en kies je voor een praktische oplossing.

Eenmaal bij de dagbesteding zorg je dat alle cliënten uit de bus gaan en naar binnen worden gebracht. Na ongeveer twee uur zit je eerste dienst van de dag erop. Als de cliënten rond 15:00 klaar zijn met werken, sta je klaar en zorg je dat de cliënten weer veilig in de bus zitten en naar hun woonadres worden gebracht. Uiteraard is de bus aan het einde van de dag op orde en zorg je ervoor dat de bus beschikt over voldoende brandstof voor de volgende dag.

Dit ben jij

Door jouw prettige rijstijl als Chauffeur ben je bij onze organisatie van toegevoegde waarde. Je vindt het belangrijk om de verantwoordelijkheid te nemen om de cliënten veilig weg te brengen. Doordat je affiniteit hebt met de doelgroep weet je hoe je een aangename sfeer creëert en behoudt tijdens de busrit. Komt er een afwijkende situatie voor? Dan ben je in staat dit praktisch op te lossen. Je beschikt over een rijbewijs en hebt ruime rijervaring. Vanuit jouw christen zijn ben je bereid bij te dragen aan onze christelijke identiteit.

Werken bij de Rozelaar

De Rozelaar is een christelijke stichting. Vanuit onze christelijke levensvisie dragen we eraan bij dat cliënten zich gezien en geliefd voelen. Liefdevolle zorg, dát kenmerkt onze zorg en ondersteuning.

Dit bieden wij jou

Je komt in een team met 20 collega's te werken. Dagelijks werk je met 5 collega’s die het erg gezellig vinden om voor of na een dienst wat te drinken met elkaar. De arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO Gehandicaptenzorg. We bieden je eerst een contract van 7 maanden en bij goed functioneren wordt het contract verlengd voor onbepaalde tijd. Meer of minder uren maken is bespreekbaar. De werkdagen zijn op maandag t/m vrijdag van 7:30 tot 9:30 en van 15:00 tot 17:00 uur. (soms op zaterdag).

Overige arbeidsvoorwaarden zijn:

  • Een baan met veel vrijheid binnen een dynamische zorginstelling.
  • Salaris afhankelijk van opleiding en ervaring als Begeleider tussen € 1.724,- en € 2.439,- bruto per maand (FWG 20) bij een fulltime dienstverband van 36 uur.
  • 8% vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering.
  • Een goede pensioenregeling.
  • Fiscaal voordeel bij aanschaf van producten.
  • Opleidings-/scholingsmogelijkheden.

Een goed afgeronde rijvaardigheidstraining is noodzakelijk bij indiensttreding.

Heb jij zin om aan de slag te gaan?

Dan zijn wij erg nieuwsgierig naar jouw reactie. Je kunt solliciteren via de button ‘solliciteer’. We sluiten de vacature zodra we een geschikte kandidaat hebben gevonden.

Wil je meer informatie? Bel of mail Herlette (Teamleider Facilitaire dienst) via h.dekruijff@rozelaar.nl of 06-13192227.

Solliciteer