• Locatie Barneveld/Nijkerk
  • Aantal uren 24 - 32 uur per week
Solliciteer

Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met ons.

0342-41 33 34 Stuur een e-mail

Wil jij samen met je collega’s bouwen aan het welzijn, vertrouwen en veiligheid van onze bewoners en wil je in de begeleiding hen het gewone leven laten ervaren? Dan is de Rozelaar op zoek naar jou!

Persoonlijk Begeleider wonen
32 uur per week

Bij de Rozelaar hebben we verschillende kleinschalige woonlocaties in Barneveld en Nijkerk. In deze woonlocaties wonen 10 tot en met 30 bewoners in de leeftijden tussen de 20 en 60 jaar. Elke bewoner heeft een eigen appartement met een woonkamer, slaapkamer, badkamer en toilet. En er zijn gezamenlijke ontmoetingsruimten. De bewoners hebben verschillende hulpvragen, waaronder lichte ADL-zorg en begeleiding met handen op de rug.

Als Persoonlijk Begeleider ondersteun je de bewoners in het creëren van zelfvertrouwen en het ontwikkelen van hun eigen identiteit. Samen met collega’s zorg je ervoor dat de bewoners centraal staan en zich bij de Rozelaar veilig en thuis voelen. Vanuit het ondersteuningsplan neem jij het initiatief om doelen voor bewoners verder vorm te geven. Hiervoor werk je samen met de Orthopedagoog en heb je onder andere contact met ouders/verwanten. Je bent in staat goed overzicht te bewaren. Daarnaast zet je acties uit met als doel om de zorg rondom de bewoners waarvoor je verantwoordelijk bent goed te regelen.

Werken bij de Rozelaar

De Rozelaar is een christelijke, niet-kerkelijk gebonden stichting. Vanuit onze christelijke levensvisie dragen we eraan bij dat zij zich gezien en geliefd voelen. Liefdevolle zorg, dát kenmerkt onze zorg en ondersteuning. Bij de Rozelaar werken 220 medewerkers en 190 vrijwilligers. Samen bieden we zorg en ondersteuning aan 215 cliënten.

Jouw profiel

Jij hebt een daadkrachtige persoonlijkheid, kunt goed overzicht houden en vanuit een helicopterview naar processen en casussen kijken. Jij hebt coachende vaardigheden in contact met collega’s en cliënten, waarmee jij jouw naasten helpt en sturing biedt. Hierdoor stimuleer jij het zorgproces.

Je hebt een zorggerichte opleiding afgerond, beschikt over mbo/hbo werk- en denkniveau en doordat je direct en daadkrachtig bent ga je bij onze organisatie van toegevoegde waarde zijn. Je bent duidelijk in je communicatie richting de bewoners, zodat zij weten waar ze aan toe zijn. Ook ben je sterk in zaken regelen, waarbij je in staat bent goed het overzicht te bewaren. In je functie als Persoonlijk Begeleider is het van belang dat je vanuit je persoonlijke overtuiging bereid bent een actieve bijdrage te leveren aan onze identiteit.

Ons aanbod

Je werkt in teamverband. De arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO Gehandicaptenzorg. Vanwege 24-uurs zorg werk je wisselende diensten.

Overige arbeidsvoorwaarden zijn:

  • Een baan met veel vrijheid binnen een dynamische zorginstelling.
  • Salaris afhankelijk van opleiding en ervaring als € 2.381,- en € 3.452,- bruto per maand (FWG 40) bij een fulltime dienstverband van 36 uur.
  • 8% vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering.
  • Een goede pensioenregeling.
  • Fiscaal voordeel bij aanschaf van producten.
  • Vrijheid in werktijden en dagen.
  • Opleidings-/scholingsmogelijkheden.
  • We bieden je eerst een contract van 7 maanden en bij goed functioneren wordt het contract verlengd voor onbepaalde tijd.

Zin om de Rozelaar te komen versterken?

Dan zijn wij erg nieuwsgierig naar jouw reactie. Je kunt solliciteren via de button ‘solliciteer’. Zodra wij een geschikte kandidaat hebben gevonden, sluiten we de vacature.

Wil je meer informatie? Bel Mieke Gouman (recruiter) via 06-48045986 of mail naar m.gouman@rozelaar.nl.

Solliciteer