Logopedist Gehandicaptenzorg (8-16 uur)

  • Locatie Barneveld
  • Aantal uren 8 - 16 uur per week
Solliciteer

Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met ons.

0342-41 33 34 Stuur een e-mail

Vind je het waardevol om bij te dragen aan het leven van mensen met een verstandelijke beperking?

Logopedist Gehandicaptenzorg
8 - 16 uur per week

Bij de Rozelaar hebben we verschillende kleinschalige woonlocaties en dagbestedingslocaties in Barneveld, Voorthuizen en Nijkerk. Ter uitbreiding van onze behandeldienst zijn we op zoek naar een Logopedist.

Wat ga je doen?

Je vindt het een uitdaging om zelfstandig in deze functie aan de slag te gaan en Logopedie binnen de Rozelaar op te zetten en vorm te geven. Zo ben je verantwoordelijk voor het opstellen en uitvoeren van het logopedisch behandelplan, dat onderdeel uitmaakt van het ondersteuningsplan van de cliënt. Dit doe je door cliënten te onderzoeken, diagnoses te stellen en advies te geven en vervolgens te behandelen. Hierbij betrek je ook het cliëntsysteem. Het kan gaan om cliënten die te maken hebben met een slik- en/of eetstoornis en afasie of gehoor- en spreekvaardigheidsproblemen. Belangrijk is dat je op verschillende niveaus weet te communiceren. Daarnaast vindt je het een uitdaging om een bijdrage te leveren aan het logopedisch beleid binnen de organisatie en heb je ideeën hoe het belang van logopedie om de kaart te zetten.

Wie zijn wij?

De Rozelaar is een christelijke zorgorganisatie die dagbesteding, wonen en behandeling biedt aan mensen met een verstandelijke beperking. Onze visie is om liefdevolle zorg te bieden en de cliënten te ondersteunen in het ervaren van het gewone leven, waarbij zij volledig deel uitmaken van de samenleving. We werken vanuit de Triple C-methodiek, waarbij we focussen op competentieopbouw, relatieopbouw en autonomie. Bij de Rozelaar werken 220 medewerkers en 190 vrijwilligers. Samen bieden we zorg en ondersteuning aan 215 cliënten.

Wie ben jij?

Je hebt een afgeronde opleiding hbo Logopedie en bent daarnaast ingeschreven in het kwaliteitsregister. Doordat je beschikt over invoelend vermogen, je goed kunt luisteren en in staat bent anderen te motiveren, ben je bij onze organisatie van toegevoegde waarde. Je weet namelijk cliënten op hun eigen niveau te betrekken in de behandeling en hen en het cliëntsysteem te motiveren je adviezen over te nemen. Daarnaast kun je door jouw opgedane ervaring zelfstandig aan de slag en weet je hoe logopedie in de organisatie een belangrijk onderdeel te laten zijn van de zorguitvoering. In jouw functie als Logopedist is het van belang dat je vanuit je persoonlijke overtuiging bereid bent een actieve bijdrage te leveren aan onze identiteit.

Wat bieden wij jou?

Je komt in het team van Behandeling te werken met ongeveer 7 collega’s. De arbeidsvoorwaarden zijn conform cao Gehandicaptenzorg. We bieden je eerst een contract van 7 maanden en bij goed functioneren wordt het contract verlengd voor onbepaalde tijd. De werkdagen zijn in onderling overleg.

Overige arbeidsvoorwaarden zijn:

  • Een baan met veel vrijheid binnen een dynamische zorginstelling.
  • Salaris afhankelijk van opleiding en ervaring als Logopedist tussen € 2.815,- en € 4.019,- bruto per maand (FWG 50) bij een fulltime dienstverband van 36 uur.
  • 8% vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering.
  • Een goede pensioenregeling.
  • Fiscaal voordeel bij aanschaf van producten.
  • Vrijheid in werktijden en dagen.
  • Opleidings-/scholingsmogelijkheden.

Heb jij zin om in de nieuwe functie van Logopedist bij de Rozelaar aan de slag te gaan?

Wij hebben zin op jou te ontmoeten! Je kunt solliciteren via de button ‘solliciteer’. Zodra wij een geschikte kandidaat hebben gevonden, sluiten we de vacature. Wil je eerst meer informatie? Neem dan contact op met Mieke (Recruiter) via 06-48045986 of m.gouman@rozelaar.nl.

Solliciteer