• Locatie Barneveld
  • Aantal uren 8 - 16 uur per week
Solliciteer

Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met ons.

0342-41 33 34 Stuur een e-mail

Wil jij samen met je collega’s bouwen aan het welzijn, vertrouwen en veiligheid van onze cliënten en wil je in de ondersteuning die je vanuit je functie biedt hen het gewone leven laten ervaren? Dan is de Rozelaar op zoek naar jou!

Diëtist Gehandicaptenzorg
8 - 16 uur per week

Bij de Rozelaar hebben we verschillende kleinschalige woonlocaties en dagbestedingslocaties in Barneveld, Voorthuizen en Nijkerk. Ter uitbreiding van onze behandeldienst zijn we op zoek naar een Diëtist.

Je vindt het een uitdaging om zelfstandig in deze functie aan de slag te gaan en hoe met voeding en diëtiek om te gaan, binnen de Rozelaar verder vorm te geven. Je onderzoekt, behandelt en begeleidt cliënten op het gebied van diëtiek en betrekt hun cliëntsysteem hierbij. Het kan gaan om standaard of complexe problematiek (zoals op het gebied van eetstoornissen, autisme en eet- en/of drinkproblemen). Je adviseert over voeding en geeft dieetadvies met als doel voedingsgerelateerde klachten en oorzaken of gevolgen van ziekte te voorkomen, op te heffen of te verminderen en/of te compenseren. Belangrijk is dat je op verschillende niveaus weet te communiceren. Daarnaast vindt je het een uitdaging om een bijdrage te leveren aan het voedingsbeleid binnen de organisatie en heb je ideeën hoe medewerkers te betrekken op het gebied van voeding en dieet.

Wie wij zijn?

De Rozelaar is een christelijke zorgorganisatie die dagbesteding, wonen en behandeling biedt aan mensen met een verstandelijke beperking. Onze visie is om onze cliënten te ondersteunen in het ervaren van het gewone leven, waarbij zij volledig deel uitmaken van de samenleving. We werken vanuit de Triple C-methodiek, waarbij we focussen op competentieopbouw, relatieopbouw en autonomie. Bij de Rozelaar werken 220 medewerkers en 190 vrijwilligers. Samen bieden we zorg en ondersteuning aan 215 cliënten.

Wie ben jij?

Je hebt een afgeronde opleiding hbo Voeding & Diëtetiek en bent daarnaast ingeschreven in het kwaliteitsregister. Doordat je beschikt over invoelend vermogen, je goed kunt luisteren en in staat bent anderen te motiveren, ben je bij onze organisatie van toegevoegde waarde. Je weet namelijk cliënten op hun eigen niveau te betrekken in de behandeling en hen en het cliëntsysteem te motiveren je adviezen over te nemen. Tevens kun je door je opgedane ervaring zelfstandig aan de slag en weet je hoe voeding en diëtiek in de organisatie een belangrijk onderdeel te laten zijn van de zorguitvoering. In je functie als Diëtist is het van belang dat je vanuit je persoonlijke overtuiging bereid bent een actieve bijdrage te leveren aan onze identiteit.

Wat hebben wij jou te bieden?

Je komt in het team van Behandeling te werken met ongeveer 7 collega’s. De arbeidsvoorwaarden zijn conform cao Gehandicaptenzorg. We bieden je eerst een contract van 7 maanden en bij goed functioneren wordt het contract verlengd voor onbepaalde tijd. De werkdagen zijn in onderling overleg.

Overige arbeidsvoorwaarden zijn:

  • Een baan met veel vrijheid binnen een dynamische zorginstelling.
  • Salaris afhankelijk van opleiding en ervaring als Logopedist tussen € 2.815,- en € 4.019,- bruto per maand (FWG 50) bij een fulltime dienstverband van 36 uur.
  • 8% vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering.
  • Een goede pensioenregeling.
  • Fiscaal voordeel bij aanschaf van producten.
  • Vrijheid in werktijden en dagen.
  • Opleidings-/scholingsmogelijkheden.

 

Zin om de Rozelaar te versterken?

Wij hebben zin op jou te ontmoeten! Je kunt solliciteren via de button ‘solliciteer’. Zodra wij een geschikte kandidaat hebben gevonden, sluiten we de vacature. Wil je eerst meer informatie? Neem dan contact op met Mieke (Recruiter) via 06-48045986 of m.gouman@rozelaar.nl.

Solliciteer