Begeleider woonlocatie De Rozenhof (16 uur)

 • Locatie Voorthuizen
 • Aantal uren 12 - 18 uur per week
 • Loonindicatie € 2.110 - € 3.009 bruto p/m
Solliciteer

Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met ons.

0342-41 33 34 Stuur een e-mail

Ben jij een initiatiefrijke én ervaren Begeleider en heb jij zin om op 2 verschillende etages, binnen verschillende teams en met verschillende cliënten te werken? Dat kan!

Begeleider woonlocatie De Rozenhof
16 uur per week

Waar ga je werken?

Als Begeleider bij de Rozenhof ga je 8 uur per week aan de slag op de begane grond, die sinds maart 2020 deel is van de woning. Hier wonen sinds die tijd jong volwassenen waarbij coachende begeleiding centraal staat. Dit is een divers en jong team waarin je komt te werken.

Daarnaast werk je voor 8 uur per week op de eerste etage, waar de zorgvraag iets toeneemt. Hier wonen met name vrouwen en 1 man waarvan de meeste hier sinds de opening van de Rozenhof, 13 jaar geleden, zijn komen wonen. Het team is constant en stabiel. Er is een veilig leerklimaat in het team.

Samen met jouw collega’s ondersteun je de bewoners van de Rozenhof, een woning in Voorthuizen waar 27 (jong)volwassenen met een verstandelijke beperking wonen, verdeeld over 3 woonlagen. Je ondersteunt de bewoners waar nodig om hen het ‘normale’ leven te laten ervaren.

Wie ben jij?

Jij bent een stabiele persoonlijkheid, hebt een goede dosis nuchterheid, bent een gezellige collega en hebt een hands-on mentaliteit. Daarnaast vind je het waardevol om de bewoners gezien en geliefd te laten voelen. Je gaat geloofsvragen van bewoners niet uit de weg.

Met jouw talenten weet je de bewoners te ondersteunen op een manier waardoor ze met meer zelfvertrouwen eigen initiatieven ontwikkelen. Daarbij weet je goed in te zien wat hun behoeften zijn doordat je verder kijkt dan alleen het gedrag wat iemand laat zien.

Wie wij zijn?

De Rozelaar is een christelijke zorgorganisatie die dagbesteding, wonen en behandeling biedt aan mensen met een verstandelijke beperking. Onze visie is om onze cliënten te ondersteunen in het ervaren van het gewone leven, waarbij zij volledig deel uitmaken van de samenleving. We werken vanuit de Triple C-methodiek, waarbij we focussen op competentieopbouw, relatieopbouw en autonomie. We zijn gevestigd op meerdere locaties in Barneveld, Nijkerk en Voorthuizen.

Wat wij jou bieden?

Je werkt in teamverband. De arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO Gehandicaptenzorg. Vanwege 24-uurs zorg werk je wisselende diensten.

Overige arbeidsvoorwaarden zijn:

 • Een baan met veel vrijheid binnen een dynamische zorginstelling.
 • Salaris afhankelijk van opleiding en ervaring als Begeleider tussen € 2.110,- en € 3.009,- bruto per maand (FWG 35) bij een fulltime dienstverband van 36 uur.
 • 8% vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering.
 • Een goede pensioenregeling.
 • Fiscaal voordeel bij aanschaf van producten.
 • Vrijheid in werktijden en dagen.
 • Opleidings-/scholingsmogelijkheden.
 • We bieden je eerst een contract van 7 maanden en bij goed functioneren wordt het contract verlengd voor onbepaalde tijd.

Bij de Rozelaar staat kwaliteit voorop! Wil jij bijdragen aan onze kwalitatieve zorg?

Klik dan op de button ‘solliciteer’. Wij kijken uit naar jouw reactie. Zodra we een geschikte kandidaat hebbe

n gevonden sluit de vacature.

Wil je eerst meer info?

Bel, app of mail Mieke via 06-48045986 of m.gouman@rozelaar.nl.

Solliciteer