Horecamedewerkers bij de Rozerie Brasserie en Bakkerij (oproepkracht)

  • Locatie Barneveld
  • 0
Solliciteer

Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met ons.

0342-41 33 34 Stuur een e-mail

 

Ben jij een goede gastvrouw/-heer, kan jij knallen in de bediening en wil je graag werken op een gezellig terras in Barneveld? Wij zijn opzoek naar:

Horecamedewerkers bij de Rozerie Brasserie en Bakkerij

Uren in overleg - oproepbasis

De Rozerie Brasserie en Bakkerij is een levendige plek waar mensen met een beperking, begeleiders en horecamedewerkers samenwerken om een inclusieve horecagelegenheid te bieden in hartje Barneveld.

Als oproepkracht bij de Rozerie Brasserie en Bakkerij ben je verantwoordelijk voor het bedienen van gasten op het terras en in onze brasserie. Je zorgt ervoor dat gasten een fijne tijd hebben en dat zij kunnen genieten van onze heerlijke gerechten en drankjes. Naast de bediening help je ook bij andere horecawerkzaamheden, zoals het opdekken van tafels, de mise en place, afruimen en schoonmaken.

 

Wie ben jij?

Jij weet hoe je gasten op een vriendelijke en professionele manier kunt bedienen. Je bent representatief, stressbestendig en kunt goed samenwerken in een team. Daarnaast ben je flexibel inzetbaar, ben je 16 jaar of ouder en lijkt het je leuk om onder andere samen te werken met een aantal collega’s die een verstandelijke beperking hebben.  

 

Wat bieden wij?

Je gaat aan de slag in een gezellig team, waarin elke dag anders is. Juist door de cliënten, die jouw collega’s zijn. Je werkt op maandag tot en met zaterdag overdag tot maximaal 18.00 uur in verband met schoonmaken en opruimen. De uren zijn in overleg, de functie betreft een oproepfunctie. Jouw brutosalaris ligt tussen de 5,87 en 15,75 per uur. De Rozerie Brasserie en Bakkerij heeft niet alleen in de zomer, maar het hele jaar door behoefte aan oproepkrachten. Dus je kunt ook na de zomer blijven als je wilt.

 

Waar kom je te werken?

De huidige Rozerie is aan het groeien en gaat naar een groter pand twee deuren verderop waar bakkerij Taart & Zoet bij in komt. Gezamenlijk wordt dit Rozerie Brasserie en Bakkerij. Hier kunnen dagelijks maximaal 107 gasten terecht. De Rozerie hoort bij de Rozelaar, een christelijke zorgorganisatie die wonen, dagbesteding, en behandeling biedt aan mensen met een verstandelijke beperking. Meer weten?

 

Wil jij deze zomer – en eventueel daarna - bij ons aan de slag?

Word oproepkracht bij de Rozerie Brasserie en Bakkerij én maak kans op een lunch voor twee op ons gezellige terras. We verloten deze prijs onder alle nieuwe horecamedewerkers die aanstaande zomer bij ons aan de slag gaan.

Laat jouw reactie achter door te klikken op de button 'solliciteer' of bel, app of mail Job (Bedrijfsleider Rozerie Brasserie & Bakkerij) via 06-41140931 j.vangeresteijn@rozelaar.nl.


Solliciteer