• Locatie Barneveld
  • Aantal uren 10 - 24 uur per week
  • Loonindicatie € 2.110 - € 3.009 bruto p/m
Solliciteer

Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met ons.

0342-41 33 34 Stuur een e-mail

Met jouw opleiding kun jij waarschijnlijk overal aan de slag. Maar waar vindt je dagbestedingsplekken in jouw dorp waar jij je als je er binnenloopt gelijk op je gemak voelt? De Rozelaar is een kleinschalige, christelijke en professionele organisatie. Liefdevolle zorg en humor is erg belangrijk. We hebben diverse dagbestedingsplekken. Lees je verder?

Begeleider dagbesteding
10 - 24 uur per week – op dit moment staan er 2 vacatures open

Wat ga je doen?

Als Begeleider begeleid jij, samen met jouw collega’s, bewoners op hun dagbestedingsplek. Dit doe je door hen te ondersteunen waar nodig om hen zo het gewone leven, zoals jij en ik dat ook hebben, te laten ervaren. Oftewel: samen 100% te zijn. Je doet de alledaagse dingen met hen, zoals koffie drinken en lekker te werken – of dagbesteding bieden, afhankelijk van jouw locatie. Maar je gaat ook wel eens met elkaar naar de sing-in, een ijsje halen of houdt een familiedag met jouw werklocatie.

Op onze dagbestedingslocaties verschillen de grootte van de groepen, de deelnemers en de activiteiten per locatie. Lees hier meer over de dagbestedingslocaties waar jij kan komen te werken.

  • Ook staat er een functie voor Begeleider bij de nieuwe Rozerie Brasserie & Bakkerij open voor 10 uur per week. Lunchroom de Rozerie en de bakkerij Taart & Zoet gaan samenwerken op een nieuwe locatie, twee deuren naast de huidige Rozerie. Voor deze functie is horeca-ervaring een pré.
  • Jij bent een creatieveling én hebt een hart voor de zorg. Daarom pas jij in de tijdelijke functie van Begeleider op de groep Creatief. De functie is voor 18 uur per week, werkdagen zijn in overleg bespreekbaar.

In jouw functie als Begeleider is het van belang dat je vanuit je persoonlijke geloofsovertuiging bereid bent een actieve bijdrage te leveren aan onze christelijke identiteit.

Wat wij jou bieden?

Als je de Rozelaar binnenloopt, voel je je waarschijnlijk snel op je gemak. Dat horen wij vaak van onze collega’s. Er is namelijk een informele sfeer, waar we elkaar als gelijken behandelen. Dit doen we uiteraard mede vanuit ons christelijk geloof. We zijn kleinschalig, regionaal én professioneel.

Je haalt veel voldoening uit jouw werk. Je maakt namelijk verschil in het leven van onze cliënten. Elke werkdag draag jij bij aan het welzijn van onze cliënten, die blij zijn met jouw hulp en nabijheid, waardoor zij het normale leven ervaren.

We kijken vooral welke plek goed bij jou past.

Wat breng jij mee?

Je hebt een afgeronde opleiding richting de zorg met minimaal niveau 3 en hebt werkervaring met mensen met een lichte verstandelijke beperking. Jij draagt bij aan het bieden van christelijke dagbesteding. Je zorgt ervoor dat cliënten zich veilig en prettig voelen en zich optimaal kunnen ontwikkelen, mede doordat jij duidelijk en consequent communiceert.

Arbeidsvoorwaarden

  • Salaris tussen € 2.178,- en € 3.105,- bruto per maand bij o.b.v. 36 uur.
  • 8% vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering.
  • Goede pensioenregeling.
  • Fiscaal voordeel bij aanschaf van producten, zoals een fiets zodat je op de fiets naar jouw werk kunt.
  • Jouw eigen ontwikkeling staat bij ons hoog in het vaandel. Je hebt veel opleidingsmogelijkheden door Studytube, waar je online trainingen kunt volgen.
  • Jouw contract duurt allereerst 7 maanden. We verwachten blij met jou te zijn, omdat jij jouw werk goed doet, dus we gaan ervoor om jouw contract te verlengen.

De Rozelaar valt onder de CAO Gehandicaptenzorg.

Wil je meer informatie? Neem vrijblijvend contact op met Mieke (Recruiter) door te bellen, mailen of appen via 06-48045986 en m.gouman@rozelaar.nl. Je krijgt binnen 2 werkdagen reactie. De vacatures staan open tot en met 25 mei.

De vacature staat gelijktijdig intern als extern uit.

Solliciteer