• Locatie Barneveld/Nijkerk
  • Aantal uren 24 uur per week
  • Loonindicatie € 2.381 - € 3.452 bruto p/m
Solliciteer

Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met ons.

0342-41 33 34 Stuur een e-mail

Met jouw opleiding kun jij waarschijnlijk overal aan de slag. Maar waar vindt je dagbestedingsplekken in jouw dorp waar jij je als je er binnenloopt gelijk op je gemak voelt? De Rozelaar is een kleinschalige, christelijke en professionele organisatie. Liefdevolle zorg en humor is erg belangrijk. We hebben diverse dagbestedingsplekken. Lees je verder?

Persoonlijk Begeleider Wonen

24 uur – op dit moment staan er 2 vacatures open

Wat ga je doen?

Als Persoonlijk begeleider begeleidt jij, verschillend per dagdeel alleen of samen met jouw collega’s, bewoners in hun thuissituatie. Dit doe je door hen te ondersteunen waar nodig om hen zo het gewone leven, zoals jij en ik dat ook hebben, te laten ervaren. Oftewel: samen 100% te zijn. Dit doe je door de alledaagse dingen met hen te doen, zoals koken, koffie drinken, persoonlijke contactmomenten, de werkdag bespreken. Maar je gaat ook wel eens met elkaar bowlen, een ijsje halen of houdt een familiedag met jouw afdeling.

Op onze woonlocaties wonen verschillend per locatie 11 tot en met 30 bewoners.

Jouw rol als Persoonlijk begeleider verschilt van die van begeleider, omdat jij verantwoordelijk bent voor het opstellen en naleven van de ondersteuningsplannen van 6 bewoners en de afstemming daarover met de gedragsdeskundige en/of teamleider. Daarnaast overzie je de kwaliteit van de zorgprocessen en zie je verbetermogelijkheden die je implementeert. Wat dat betreft is er veel vrijheid binnen de Rozelaar. Wij geloven in jouw kwaliteiten en vertrouwen erop dat je het beste voor hebt met onze cliënten.

Je bespreekt deze verbeteringen ook met je collega persoonlijk begeleider(s) om van elkaar te leren en de zorg ook binnen de andere woonlocaties te versterken.

Daarnaast werk je diensten op de groep waarin je diverse activiteiten met de bewoners van de locatie onderneemt om zelf te kunnen toetsen en ervaren of ingezette verbeteringen in de zorg het gewenste effect hebben.  

Waar kan je aan de slag?

Aan de Irishof (24 uur)

Jij komt te werken op de 2e woonlaag van de woonlocatie aan de Irishof, die in totaal bestaat uit 3 etages. Op de 2e etage woont een diverse groep, maar allemaal met ongeveer hetzelfde emotionele belevingsniveau. Iedereen kan wel even zonder begeleider en heeft vooral behoefte aan een coachende stijl van begeleiden.

Een deel is voornamelijk in de huiskamer aanwezig, waar zij gezelligheid zoeken. Een ander deel pikt af en toe wat gezelligheid mee, maar doet met name hun eigen ding.

Bij de Voorde (24 uur)

Jij vind het leuk om op een kleinschalige woongroep te werken, waar de hulpvragen verschillend zijn. ADL-zorg tot coachend begeleiden. Voor deze locatie is het een pré als jij levenservaring hebt en weet wie je bent en waar je voor staat. In dit team is een fijne collega waar men op kan leunen en van kan leren een waardevolle toevoeging.

Wat wij jou bieden? Dat is ook erg belangrijk.

Als je de Rozelaar binnenloopt, voel je je waarschijnlijk snel op je gemak. Dat horen wij vaak van onze collega’s. Er is namelijk een informele sfeer, waar we elkaar als gelijken behandelen. Dit doen we uiteraard mede vanuit ons christelijk geloof. We zijn kleinschalig, regionaal én professioneel.

Je haalt veel voldoening uit jouw werk. Je maakt namelijk verschil in het leven van onze cliënten. Elke werkdag draag jij bij aan het welzijn van onze cliënten, die blij zijn met jouw hulp en nabijheid, waardoor zij het normale leven ervaren.

Binnen jouw rol is veel ruimte voor eigen initiatief. Heb je leuke ideeën om met de cliënten te doen? Jouw leidinggevende hoort ze graag van je om ermee aan de slag te gaan binnen het team.

Vanwege 24-uurs zorg werk je wisselende diensten. Voor jou geen ritme en regelmaat, maar wel overdag vrij zijn én cashen tijdens weekenden en feestdagen. Ook heb je 1 vrije dag naar keuze. Jouw voorkeuren nemen onze planners graag mee!

Wat breng jij mee?

Het aller belangrijkste is dat jij een hart voor de gehandicaptenzorg hebt. Je hebt een afgeronde opleiding richting de zorg met minimaal niveau 4 en werkervaring op een woning met mensen met een lichte verstandelijke beperking. Jij draagt bij aan het bieden van een christelijke woonbegeleiding. Jij kunt zelfstandig aan de slag, omdat je soms alleen op de groep staat. Daarnaast kun je duidelijk communiceren en ben je goed in het maken en bewaken van de ondersteuningsplannen van de bewoners waar jij Persoonlijk Begeleider van bent.

Arbeidsvoorwaarden

  • Salaris tussen € 2.381,- en € 3.452,- bruto per maand bij o.b.v. 36 uur.
  • 8% vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering.
  • Goede pensioenregeling.
  • Fiscaal voordeel bij aanschaf van producten, zoals een fiets zodat je op de fiets naar jouw werk kunt.
  • Jouw eigen ontwikkeling staat bij ons hoog in het vaandel. Je hebt veel opleidingsmogelijkheden door Studytube, waar je online trainingen kunt volgen.
  • Jouw contract duurt allereerst 7 maanden. We verwachten blij met jou te zijn, omdat jij jouw werk goed doet, dus we gaan ervoor om jouw contract te verlengen.

De Rozelaar valt onder de CAO Gehandicaptenzorg.

Wil je meer informatie? Neem vrijblijvend contact op met Mieke (Recruiter) door te bellen, mailen of appen via 06-48045986 en m.gouman@rozelaar.nl. Je krijgt binnen 2 werkdagen reactie. De vacature staat open tot en met 30 mei.

Solliciteer