• Locatie Nijkerk
  • Aantal uren 12 - 24 uur per week
Solliciteer

Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met ons.

0342-41 33 34 Stuur een e-mail

Heb jij er zin in om samen te zorgen voor de bewoners van de Voorde in Nijkerk? Als Zorg assistent ondersteun je in verschillende werkzaamheden. Lees je mee?

Zorg assistent

12-24 uur

Wat ga jij doen?

Jij ondersteunt de bewoners van de Voorde in Nijkerk bij de dagelijkse gang van zaken. Dit doe je samen met jouw collega, die Begeleider is en de hoofdverantwoordelijkheid draagt.

Jouw functie is een nieuwe functie binnen deze woonlocatie, dus we gaan gezamenlijk kijken hoe we jouw taken in gaan vullen. De werktijden zijn ’s ochtends tussen 7.00 en 10.00 uur, zodat je ondersteunt met het opstarten van de dag van de bewoners, het schoonmaken van bijvoorbeeld badkamers van bewoners, wassen en was vouwen. Soms doe je deze dingen ook met bewoners samen.

Ook kan je ‘s avonds werken tussen 16.30 tot 22.30 uur of 19.30 tot 22.30. Tijdens deze dienst ondersteun je jouw collega in de interacties tussen de bewoners. Dit betekent concreet dat je aan één van de twee tafels mee eet en het gesprek begeleid. Na het eten is er tijd voor de huishoudelijke taken, waarnaar je samen met ‘jouw’ huiskamer koffie drinkt. Vanaf 21 uur help je samen met de begeleider de bewoners naar bed.

Wat wij jou bieden?

Als je de Rozelaar binnenloopt, voel je je waarschijnlijk snel op je gemak. Dat horen wij vaak van onze collega’s. Er is namelijk een informele sfeer, waar we elkaar als gelijken behandelen. Dit doen we uiteraard mede vanuit ons christelijk geloof. We zijn kleinschalig, regionaal, professioneel én ambitieus. We hebben groeiplannen.

Je haalt veel voldoening uit jouw werk. Jij draagt namelijk bij aan een warm thuis of een mooie werkplek voor verstandelijk beperkte mensen in onze samenleving. De diensten zijn elke dag door de weeks en in het weekend, maar jij vult dit samen met een collega in. Je gaat aan de slag in Nijkerk op een woning met 10 bewoners met verschillende hulpvragen.

Wat breng jij mee?

Jij kunt goed contact leggen met verstandelijk beperkte cliënten. Daarnaast heb jij een opleiding op niveau 2 afgerond en draag jij vanuit jouw eigen christelijke geloofsovertuiging bij aan de christelijke identiteit van de Rozelaar.

Arbeidsvoorwaarden

  • Salaris tussen € 1.923,- en € 2.683,- (FWG 20) bruto per maand o.b.v. 36 uur (fulltime).
  • 8% vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering.
  • Goede pensioenregeling.
  • Fiscaal voordeel via FiscFree bij aanschaf van producten, zoals een fiets zodat je op de fiets naar jouw werk kunt.
  • Jouw eigen ontwikkeling staat bij ons hoog in het vaandel. Hiervoor kun je onder andere onze Rozelaar Academie gebruiken, waar je online trainingen kunt volgen.
  • Jouw contract duurt allereerst 7 maanden. Bevalt het ons beiden goed? Dan geven wij je graag een contract voor onbepaalde tijd.

De Rozelaar valt onder de cao Gehandicaptenzorg.

Wil je meer informatie?

Neem vrijblijvend contact op met Herlette (Teamleider) door te bellen, mailen of appen via 06-13192227 of h.dekruijff@rozelaar.nl.

Heb je zin om de uitdaging aan te gaan?

Dan zijn wij erg nieuwsgierig naar jouw reactie. We ontvangen graag jouw sollicitatie via de button ‘solliciteer’. Zodra wij een geschikte kandidaat hebben gevonden sluiten wij de vacature.

Solliciteer