• Locatie Barneveld
  • Aantal uren 32 - 36 uur per week
Solliciteer

Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met ons.

0342-41 33 34 Stuur een e-mail

Ben jij een coachende leidinggevende die teams meeneemt richting zelforganisatie en zoek jij een ambitieuze en maatschappelijk betrokken werkomgeving om jouw talenten in te zetten? De Rozelaar biedt jou deze kans!

Teamleider Wonen
32-36 uur

Wat ga jij doen?

In jouw functie als Teamleider ben je volledig verantwoordelijk voor een woonlocatie in Barneveld en Nijkerk. Dat omvat de uitvoering van de zorg en dienstverlening aan cliënten, leidinggeven aan teams, continue kwaliteitsverbetering en het bevorderen van liefdevolle zorg en methodisch werken. Verder ben je budgetverantwoordelijk voor jouw locaties en onderhoud je contacten met belanghebbenden en relaties.

Door jouw coachende rol ben je in staat om de teams te begeleiden en te faciliteren met betrekking tot eigenaarschap en regie. Je bent hierin een voorbeeld en weet je teams te inspireren in de uitvoering van zorg. Je bent een leider die de verantwoordelijkheid voor de kwaliteit van zorg en bedrijfsvoering van de locaties wil uitdragen. Hiernaast draag je - samen met de andere 2 Teamleiders en de Manager Dagbesteding - bij aan de ontwikkeling van beleid en ben je verantwoordelijk voor de uitvoering daarvan op de locaties. Ook draag je bij aan verdere professionalisering door taakgroepen aan te sturen en daardoor de zelfstandigheid in de teams te bevorderen. 

Wat wij jou bieden?

Als je de Rozelaar binnenloopt, voel je je waarschijnlijk snel op je gemak. Dat horen wij vaak van onze collega’s. Er is een informele sfeer. Wij werken vanuit ons christelijk geloof. We zijn kleinschalig, regionaal, professioneel én ambitieus. We hebben groeiplannen. Je haalt veel voldoening uit jouw werk. Jij draagt namelijk bij aan een warm thuis of een mooie werkplek voor verstandelijk beperkte mensen in onze samenleving. Daarnaast draag je bij aan het werkplezier van jouw collega’s bij de Rozelaar. Binnen jouw rol is veel ruimte voor eigen initiatief. Wij zijn benieuwd naar jouw visie op Wonen. Binnen de Rozelaar optimaliseren we alles wat mogelijk is graag, zodat het werk voor iedereen zo leuk mogelijk is en we samen bouwen aan een nog mooiere organisatie. 

Wat breng jij mee?

Je hebt minimaal een afgeronde management hbo-opleiding gericht op de zorg en hebt bij voorkeur ervaring in de gehandicaptenzorg.

Je bent een verbindend leidinggevende die wil bouwen en netwerken. Je ziet mogelijkheden en werkt samen met je teams en collega teamleiders. Jij weet op een enthousiasmerende wijze medewerkers te motiveren en te coachen. Je staat stevig in je schoenen en kunt samen met een team de ingeslagen koers vasthouden en afwijken wanneer nodig. Je bent daadkrachtig, resultaatgericht en durft besluiten te nemen.

Vanuit jouw eigen christelijke geloofsovertuiging draag jij graag bij aan de christelijke identiteit van de Rozelaar.

Wat hebben we jou te bieden?

  • Salaris tussen €3.123,- en €4.575,- bruto per maand (FWG 55) o.b.v. 36 uur (fulltime) met in december een stijging van 3% en in 2024 nog eens 4%.
  •  8% vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering.
  • Goede pensioenregeling.
  • Fiscaal voordeel via FiscFree bij aanschaf van producten, zoals een fiets zodat je op de fiets naar jouw werk kunt.
  • Jouw eigen ontwikkeling staat bij ons hoog in het vaandel. Hiervoor kun je onder andere onze Rozelaar Academie gebruiken, waar je online trainingen kunt volgen.
  • Jouw contract duurt allereerst 7 maanden. Bevalt het ons beiden goed? Dan geven wij je graag een contract voor onbepaalde tijd.

De Rozelaar valt onder de cao Gehandicaptenzorg.

Wil je meer informatie?

Neem vrijblijvend contact op met Carla Saathof (Teamleider Wonen) door te bellen, mailen of appen via 06-12965731 of c.saathof@rozelaar.nl.

Heb je zin om de uitdaging aan te gaan?

Dan zijn wij erg nieuwsgierig naar jouw reactie. We ontvangen graag jouw sollicitatie via de button ‘solliciteer’. Zodra wij een geschikte kandidaat hebben gevonden sluiten wij de vacature.

Solliciteer