• Locatie Nijkerk/Voorthuizen
  • Aantal uren 8 - 28 uur per week
  • Loonindicatie € 2.110 - € 3.009 bruto p/m
Solliciteer

Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met ons.

0342-41 33 34 Stuur een e-mail

 

Met jouw opleiding kun jij waarschijnlijk overal aan de slag. Maar waar vindt je een woning met licht verstandelijk beperkte bewoners in jouw dorp of stad waar je jou als je er binnenloopt gelijk op je gemak voelt? De Rozelaar is kleinschalig, professioneel. Liefdevolle zorg en humor is erg belangrijk. Lees je verder?

Begeleider wonen
28 uur per week – op dit moment staan er 3 vacatures open

Als Begeleider begeleidt jij bewoners in hun thuissituatie. Dit doe je door hen te ondersteunen waar nodig om hen zo het gewone leven, zoals jij en ik dat ook hebben, te laten ervaren. Oftewel: samen 100% te zijn. Je doet de alledaagse dingen met hen zoals koken, koffie drinken, persoonlijke contactmomenten, de werkdag bespreken. Maar je gaat ook wel eens met elkaar bowlen, een ijsje halen of organiseert een familiedag met jouw afdeling.

Jij werkt samen met het team waar je bij hoort om de zorg op jouw werklocatie zo goed mogelijk te organiseren. Het verschilt per dagdeel of je alleen of samen met collega’s werkt. Op onze woonlocaties wonen verschillend per locatie 11 tot en met 30 bewoners.

Wat wij jou bieden? Dat is ook erg belangrijk.

Als je de Rozelaar binnenloopt, voel jij je waarschijnlijk snel op je gemak. Dat horen wij vaak van onze collega’s. Er is namelijk een informele sfeer, waar we elkaar als gelijken behandelen. Dit doen we uiteraard mede vanuit ons christelijk geloof. We zijn kleinschalig, regionaal én professioneel.

Jij haalt veel voldoening uit jouw werk. Je maakt namelijk verschil in het leven van onze cliënten. Elke werkdag draag jij bij aan het welzijn van onze cliënten, die blij zijn met jouw hulp en nabijheid, waardoor zij het normale leven ervaren.

Binnen jouw rol is veel ruimte voor eigen initiatief. Heb je leuke ideeën om met de cliënten of op de woning te doen? Jouw leidinggevende hoort ze graag van je om ermee aan de slag te gaan binnen het team.

Vanwege 24-uurs zorg werk je wisselende diensten. Voor jou geen ritme en regelmaat, maar wel overdag vrij zijn én cashen tijdens weekenden en feestdagen. Ook heb je 1 vrije dag naar keuze. Jouw voorkeuren nemen onze planners graag mee!

Huidige vacatures

1. De Voorde: 28 uur per week

In Nijkerk wonen 11 mensen met een verstandelijke beperking. De bewoners hebben verschillende hulpvragen, van ADL-zorg tot coachend begeleiden

2. De Vlinder: 28 uur per week

In Barneveld wonen 23 mensen met een verstandelijke beperking.  Jij en jouw collega's geven sturing zodat iedereen zicht veilig voelt en weet waar zij aan toe is. Het is erg gezellig bij de Vlinder en er is veel lol op deze groepen onder de bewoners. 

3. Rozenhof begane grond: 28 uur per week

Op deze etage wonen 9 (jong) volwassen mensen waarbij de coachende begeleiding centraal staat (begeleiden met de handen op de rug). De problematiek van de bewoners is divers en complex, denk aan richtinggevende begeleidingsbehoeften. Sinds 2020 wonen deze mensen samen op de Rozenhof, wat direct een pittige periode voor hen was door de Coronapandemie. De bewoners zoeken naar een betrouwbare en stabiele begeleider die met hen van elke dag weer een feestje wil maken.

Jij werkt samen met jouw subteam van 8 collega’s. Een jong team, waarin jouw senioriteit van meerwaarde kan zijn. Het team heeft behoefte aan een ervaren collega die initiatief neemt en weet waar hij/zij voor staat. Naast jouw dagelijkse taken als zorgcoördinator hebben jullie gezamenlijke intervisie om de kwaliteit van zorg voor de behandeling van de bewoners zo optimaal mogelijk te laten zijn.

Het is mogelijk om meer uren te maken. We kijken graag met je mee welke werkplek goed bij jou past!

Wat breng jij mee?

Je hebt een afgeronde opleiding richting de zorg met minimaal niveau 3 en werkervaring op een woning met mensen met een lichte verstandelijke beperking. Jij draagt bij aan het bieden van een christelijke woonbegeleiding.

Arbeidsvoorwaarden

  • Salaris tussen € 2.178,- en € 3.105,- bruto per maand bij o.b.v. 36 uur.
  • 8% vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering.
  • Goede pensioenregeling.
  • Fiscaal voordeel bij aanschaf van producten, zoals een fiets zodat je op de fiets naar jouw werk kunt.
  • Jouw eigen ontwikkeling staat bij ons hoog in het vaandel. Je hebt veel opleidingsmogelijkheden door Studytube, waar je online trainingen kunt volgen.
  • Jouw contract duurt allereerst 7 maanden. Bevalt het ons beiden goed? Dan geven wij je graag een contract voor onbepaalde tijd.

De Rozelaar valt onder de cao Gehandicaptenzorg.

Wil je meer informatie? Neem vrijblijvend contact op met Mieke (Recruiter) door te bellen, mailen of appen via 06-48045986 en m.gouman@rozelaar.nl.

De Rozelaar valt onder de cao Gehandicaptenzorg.

 

Solliciteer