HR (meewerk) stagiair

  • Locatie Barneveld
  • Aantal uren 32 - 36 uur per week
Solliciteer

Wil je meer informatie? Neem dan contact op met ons.

0342-413334 Stuur een e-mail

Ben jij een 2e of 3e jaars hbo-student HRM en passen de woorden ‘leergierig’, ‘proactief’ en ‘hands-on’ bij jou? Lees dan gauw verder!

HR (meewerk) stagiair

32 - 36 uur

Wat ga jij doen?

Tijdens jouw stageperiode werk jij mee met jouw collega’s op de HR afdeling om zo alle facetten van het HR-vak mee te maken. We kunnen een opdracht voor jou maken of jij werkt alleen mee, afhankelijk van wat er vanuit jouw opleiding gevraagd wordt én van wat jij graag wilt leren.

Wat wij jou bieden?

Als je de Rozelaar binnenloopt, voel je je waarschijnlijk snel op je gemak. Dat horen wij vaak van onze collega’s. Er is namelijk een informele sfeer, waar we elkaar als gelijken behandelen. Dit doen we uiteraard mede vanuit ons christelijk geloof. We zijn kleinschalig, regionaal, professioneel én ambitieus. We hebben groeiplannen.

Wij bieden jou een leuke en uitdagende stage, met veel vrijheid binnen een groeiende organisatie. Je komt terecht in een enthousiast team van negen collega’s. Team HR bestaat uit een HR medewerker, twee HR adviseurs, een Recruiter, een Coördinator Praktijkleren, twee Roosteraars, een Planner en een Vrijwilligerscoördinator/Preventiemedewerker. Samen zijn wij verantwoordelijk voor alles rondom HR voor de hele organisatie.

Jij krijgt €400,- stagevergoeding per maand op basis van een fulltime werkweek (36 uur). Werkdagen zijn in overleg.

Door stage te lopen bij de Rozelaar draag jij bij aan een warm thuis of een mooie werkplek voor verstandelijk beperkte mensen in onze samenleving. Bevalt jouw stage ons allebei goed? Dan ben je van harte welkom om in vakanties te blijven werken op de HR afdeling.

Wat breng jij mee?

Jij bent een 2e of 3e jaars hbo-student HRM. Jij hebt een hands on mentaliteit, bent leergierig en hebt er zin in kennis te maken met alle werkzaamheden op een HR afdeling. Vanuit jouw eigen christelijke geloofsovertuiging draag jij graag bij aan de christelijke identiteit van de Rozelaar.

Wil je meer informatie?

Neem vrijblijvend contact op met Mieke (Recruiter) door te bellen, mailen of appen via m.gouman@rozelaar.nl of 06-48045986. Je krijgt binnen 2 werkdagen reactie.

Heb je zin om de uitdaging aan te gaan?

Dan zijn wij erg nieuwsgierig naar jouw reactie. We ontvangen graag jouw sollicitatie via de button ‘solliciteer’. Zodra wij een geschikte kandidaat hebben gevonden sluiten wij de vacature.

Solliciteer