Geestelijk Verzorger (16 uur)

  • Locatie Barneveld
  • Aantal uren 16 uur per week
Solliciteer

Wil je meer informatie? Neem dan contact op met ons.

0342-413334 Stuur een e-mail

Wil jij Geestelijk Verzorger worden voor de cliënten en medewerkers van de Rozelaar? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Geestelijk Verzorger

16 uur

Wat ga jij doen?

Als Geestelijk Verzorger heb jij binnen de Rozelaar een vrije rol van waaruit jij cliënten en medewerkers ondersteunt bij zingevings- en geloofsvragen die hen bezighouden. Dit kunnen algemene levensvragen zijn en werkgerelateerde vragen. De functie Geestelijk Verzorger is nieuw binnen de Rozelaar. Door middel van deze functie willen we een plek binnen de Rozelaar creëren waar cliënten en medewerkers hun verhaal en levensvragen kwijt kunnen en hiermee geholpen worden. Hierdoor draag jij bij aan het geestelijk welbevinden van cliënten en medewerkers.

Je bent op een laagdrempelige manier toegankelijk voor onze cliënten. Zij willen graag hun verhaal bij jou kwijt en met jou kunnen praten over levensvragen die hen bezighouden. Maar ook onze medewerkers ondersteun je in geloofs- of zingevingsvragen in hun werk.

Daarnaast adviseer je over beleidsontwikkeling, zorgvisie en ethiek binnen de Rozelaar zodat de christelijke identiteit geborgd blijft in onze organisatie. Jij draagt bij aan de op te richten identiteitsraad binnen de Rozelaar. Tot slot ben jij de interne vertrouwenspersoon voor cliënten van de Rozelaar.

Wat wij jou bieden?

De Rozelaar is een christelijke kleinschalige en regionale zorgorganisatie. We zijn professioneel én ambitieus. Daarom hebben we ook groeiplannen.

Kom jij bij ons werken? Dan mag jij bijdragen aan een warm thuis en een mooie werkplek voor verstandelijk beperkte mensen in onze samenleving én aan een fijne werkomgeving voor jouw collega’s. Er is een informele sfeer en we vinden het belangrijk dat iedereen zich op zijn of haar gemak voelt. Binnen de Rozelaar werken we met Triple C. We hebben oog voor onze cliënten in alle facetten, waarbij zingeving en geloof een belangrijk onderdeel is.

Jouw functie is nieuw binnen de Rozelaar en jij krijgt veel vrijheid om deze zelf op te zetten. Dit doe jij samen met jouw leidinggevende Philip Miedema (Raad van Bestuur) en eventuele andere collega’s. Jij bent flexibel in het invullen van jouw uren en bent werkzaam op de verschillende locaties van de Rozelaar.

Wat breng jij mee?

Jij hebt een afgeronde opleiding Pastoraal Werk of Geestelijk Verzorger. Je communiceert duidelijk en tactvol naar alle mensen waarmee jij samenwerkt. Jij werkt vanuit jouw eigen christelijke geloof, net als alle andere medewerkers van de Rozelaar en doet dit als professional waarbij je oog hebt voor andere geloofsbelevingen of levensovertuigingen. Jij bent integer, houd je aan de geheimhouding die bij jouw functie hoort en draagt verantwoordelijkheid voor jouw beroepsuitoefening.

Arbeidsvoorwaarden

  • Je krijgt een salaris tussen € 3.217,- en € 4.712,- bruto per maand o.b.v. 36 uur (fulltime) (FWG 55) met in 2024 een stijging van 4%.
  • Je ontvangt jaarlijks 8% vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering.
  • We hebben een goede pensioenregeling via PFZW, waarbij wij de helft van jouw pensioenpremie betalen
  • Fiscaal voordeel via FiscFree bij aanschaf van producten, zoals bijvoorbeeld een fiets of een cadeaubon van Bol.com.
  • Jouw eigen ontwikkeling staat bij ons hoog in het vaandel. Hiervoor kun je onder andere onze Rozelaar Academie gebruiken, waar je online trainingen kunt volgen.
  • Een contract voor een jaar. Bevalt het ons beiden goed? Dan geven wij je graag een contract voor onbepaalde tijd.

De Rozelaar valt onder de cao Gehandicaptenzorg.

Wil je meer informatie?

Neem vrijblijvend contact op met Mieke (Recruiter) door te bellen, mailen of appen via m.gouman@rozelaar.nl of 06-48045986. Je krijgt binnen 2 werkdagen reactie.

Heb je zin om de uitdaging aan te gaan?

Dan zijn wij erg nieuwsgierig naar jouw reactie. We ontvangen graag jouw sollicitatie via de button ‘solliciteer’. De sluitingsdatum van de vacature is 28 november. De gesprekken staan gepland op maandag 4 december, houd hier alsjeblieft rekening mee.

Solliciteer