Begeleider wonen (16-32 uur)

  • Locatie Barneveld/Voorthuizen/Nijkerk
  • Aantal uren 16 - 24 uur per week
  • Loonindicatie € 2.381 - € 3.452 bruto p/m
Solliciteer

Wil je meer informatie? Neem dan contact op met ons.

0342-413334 Stuur een e-mail

Heb jij er zin in om bewoners te begeleiden bij onze kleinschalige, professionele, christelijk gehandicaptenazorgorganisatie? Dan begeleiden wij jou graag naar onze vacature voor Begeleider wonen. Lees je verder?

Begeleider wonen

16-32 uur per week – op dit moment staan er 3 vacatures open

Als Begeleider begeleidt jij bewoners in hun thuissituatie. Dit doe je door hen te ondersteunen waar nodig om hen zo het gewone leven, zoals jij en ik dat ook hebben, te laten ervaren. Oftewel: samen 100% te zijn. Je doet de alledaagse dingen met hen zoals koken, koffie drinken, persoonlijke contactmomenten, de werkdag bespreken. Maar je gaat ook wel eens met elkaar bowlen, een ijsje halen of organiseert een familiedag met jouw afdeling.

Jij werkt samen met het team waar je bij hoort om de zorg op jouw werklocatie zo goed mogelijk te organiseren. Het verschilt per dagdeel of je alleen of samen met collega’s werkt. Op onze woonlocaties wonen verschillend per locatie 11 tot en met 30 bewoners.

Wat wij jou bieden?

Jij komt bij de nieuwste woning (de Irishof) of de een na nieuwste afdeling (Rozenhof begane grond) van de Rozelaar te werken. Beide zijn mooie gebouwen met ruime appartementen voor de bewoners. Jij voelt je er waarschijnlijk snel op jouw gemak, omdat er overal een informele sfeer is en we elkaar graag als gelijken behandelen. Dit doen we mede vanuit ons christelijk geloof. We zijn kleinschalig, regionaal én professioneel.

Jij haalt veel voldoening uit jouw werk. Je maakt namelijk verschil in het leven van de bewoners en met jouw hulp en begeleiding kunnen zij zoveel mogelijk het gewone leven ervaren.

Binnen jouw rol is veel ruimte voor eigen initiatief. Heb je leuke ideeën om met de cliënten of op de woning te doen? Jouw leidinggevende hoort ze graag van je om ermee aan de slag te gaan binnen het team.

Vanwege 24-uurs zorg werk je wisselende diensten. Voor jou geen ritme en regelmaat, maar wel overdag vrij zijn én cashen tijdens weekenden en feestdagen. Ook heb je 1 vrije dag naar keuze. Jouw voorkeuren nemen onze planners graag mee!

Vacatures

De Voorde: 24 - 32 uur per week

De woonlocatie de Voorde hoort sinds een jaar bij de Rozelaar, waardoor het team redelijk nieuw is. De meeste collega's werken sinds die tijd bij de Voorde. Het team is erg zelfstandig en positief ingesteld. Het is een gemêleerd team qua leeftijd en ervaring. Om het team en de zorg voor de bewoners nog steviger neer te zetten, gaat onze voorkeur uit naar een begeleider met (levens)ervaring.

In
Nijkerk wonen 11 mensen met een verstandelijke beperking samen in
zorgwoning ‘De Voorde’. De bewoners hebben verschillende hulpvragen, van
ADL-zorg tot coachend begeleiden. De leeftijden variëren tussen de 20
en 60 jaar. Bij de Voorde is er een grote betrokkenheid van ouders/verwanten van de bewoners.

Rozenhof eerste etage: 20 uur per week

De Rozenhof is gelegen in het dorp Voorthuizen. Op de eerste etage van de Rozenhof wonen 8 (jong) volwassen vrouwen en 1 man waarbij de coachende begeleiding centraal staat (begeleiden met de handen op de rug). Jij werkt samen met jouw subteam van 8 collega’s. Dit is een stabiel team waarbinnen een veilig leerklimaat is.

Irishof begane grond: 16-24 uur per week

Op de begane grond wonen 9 bewoners. Zij zijn veel aanwezig in de huiskamer. Als zij in hun appartement zijn, hebben zij vaak de deur open om zo toch in contact met de Begeleider te blijven. De meesten hebben hulp nodig bij ADL-zorg.

Als Begeleider zorg jij voor een goed gevuld dagprogramma voor de bewoners - wanneer zij niet naar hun dagbesteding zijn en help jij hen met de uitvoering hiervan. Denk bijvoorbeeld aan samen de was opvouwen, puzzelen, muziek maken, een rondje wandelen. De meeste bewoners hebben hulp nodig om met een activiteit te beginnen. In het dagprogramma wisselen taken en ontspannende activiteiten zich af. De gebieden zelfzorg, wonen en vrije tijd hebben allemaal hun eigen plek.

Jij geeft de bewoners richting in hun dag en helpt hen met het reguleren van emoties. Ook neem jij het initiatief in het onderhouden van contacten en het ondernemen van activiteiten buitenshuis.

Het is mogelijk om meer uren te maken. We kijken graag met je mee welke werkplek goed bij jou past!

Wat breng jij mee?

Je hebt een afgeronde opleiding richting de zorg met minimaal niveau 3 en werkervaring op een woning met mensen met een lichte verstandelijke beperking. Jij draagt vanuit jouw eigen christen zijn bij aan het bieden van een christelijke woonbegeleiding.

Arbeidsvoorwaarden

  • Salaris tussen € 2.448,- en € 3.427,- (FWG 35) bruto per maand bij o.b.v. 36 uur.
  • 8% vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering.
  • Goede pensioenregeling.
  • Fiscaal voordeel bij aanschaf van producten, zoals een fiets zodat je op de fiets naar jouw werk kunt.
  • Jouw eigen ontwikkeling staat bij ons hoog in het vaandel. Je hebt veel opleidingsmogelijkheden door Studytube, waar je online trainingen kunt volgen.
  • Jouw contract duurt allereerst 7 maanden. Bevalt het ons beiden goed? Dan geven wij je graag een contract voor onbepaalde tijd.

De Rozelaar valt onder de cao Gehandicaptenzorg.

Wil je meer informatie?

Neem vrijblijvend contact op met Mieke (Recruiter) door te bellen, mailen of appen via 06-48045986 en m.gouman@rozelaar.nl.

Of solliciteer via de button 'solliciteer'.

Wij zien jouw reactie graag tegemoet. Jij krijgt binnen twee werkdagen reactie. De vacature staat open totdat we een geschikte kandidaat hebben gevonden. 

 

Solliciteer