Word vriend!

Wil je ons structureel steunen? Word dan Vriend van de Rozelaar. Dankzij onze ANBI-status krijg je fiscaal voordeel.

Waar wordt uw gift aan besteed?

client afbeelding Word vriend!

Meer informatie of vriend worden? Neem contact op!

0342-41 33 34 Stuur een e-mail

Vrienden van de Rozelaar
Stichting Vrienden van de Rozelaar is een groep vrienden die het werk van de Rozelaar ondersteunt. De Vrienden van de Rozelaar dragen bij aan activiteiten die niet worden betaald vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz) die direct verband houden met de activiteiten van de Rozelaar. Van huifkar-rijden tot tuinaanleg. En van zwemmen tot het inrichten van een snoezelruimte.

De Vrienden vinden het belangrijk dat deze extra activiteiten er zijn voor de bewoners en deelnemers van de Rozelaar. Hiervoor is geld nodig. Geld dat ten goede komt aan de kwaliteit van leven.

Word ook Vriend van de Rozelaar
Wil je ook structureel bijdragen aan meer kwaliteit van leven? Dat zou geweldig zijn! Dankzij onze ANBI-status krijg je fiscaal voordeel.

Particulieren en bedrijven kunnen de Rozelaar steunen door als Vriend jaarlijks of maandelijks een vast bedrag te schenken. Machtig ons via dit formulier of neem contact op voor meer informatie

Ja, ik word Vriend van de Rozelaar

Wij zijn blij met iedere bijdrage. Voor jaarlijkse donaties vanaf €250 ontvang je van ons een kleine attentie en (indien gewenst) een naamsvermelding in de entree van ons gebouw aan de Rozenstraat in Barneveld.

Wil je ons eenmalig steunen? Dat kan door het overmaken van een gift op NL 07 RABO 0156 249 081 t.n.v. Stichting Vrienden van de Rozelaar.

ANBI-status
Stichting Vrienden van de Rozelaar heeft de ANBI-status

Contact
info@vriendenvanderozelaar.nl