Dagbesteding Nijkerk

Wil je graag werken in een verzorgingshuis voor ouderen? Dat kan bij onze dagbesteding in Nijkerk. Er werken allerlei deelnemers: zowel mensen met een zeer laag niveau als mensen met een vrij hoog zelfstandig niveau. En van 19 tot in de zeventig.

Locatieprofiel

Locatieprofiel Nijkerk

 

 

Contact gegevens

Vetkamp 85
3862 JN Nijkerk
Dagbesteding de Pol
client afbeelding Cliënt Advies Punt

Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met ons Cliënt Advies Punt.

0342-41 33 34 Stuur een e-mail

Allerlei zinvol werk

Op de dagbesteding in Nijkerk doe je leuk en zinvol werk. Je helpt hier de medewerkers van woonzorgcentrum de Pol. Zoals tafeldekken en afruimen in het restaurant, de was opruimen en spelletjes doen met de bewoners. We knutselen, schilderen en bakken en maken creatieve producten. We koken soep en maken muziek. Je kunt ook arbeidsmatig werk doen, zoals foto’s en dia's digitaliseren, stopcontacten maken of materialen uittellen. 

Wilma werkt ook in Nijkerk. Zij is een topper met de naaimachine. Ze verstelt kleding van bewoners van De Pol. Naast andere locaties van de Rozelaar maken ook particulieren dankbaar gebruik van haar handigheid. Menige rits is door haar weer opnieuw ingezet. 

In Nijkerk is ook een winkeltje waar producten van de Rozelaar worden verkocht. En iedere vrijdag zijn gastheer/gastvrouw in het restaurant van woonzorgcentrum de Pol. 

Nijkerk 1Nijkerk 2Nijkerk 3Nijkerk 4Nijkerk 5

Genieten in de dierenweide

Woonlocatie De Pol heeft een dierenweide met konijnen, cavia’s, kippen en schapen. Er is ook een kabouterpad. Je verzorgt de dieren en houdt de dierenweide en de tuin netjes.