Jobcoach

Werken is leuk. Want je ontmoet allerlei mensen. En je leert nieuwe dingen. Wil je graag werken bij een écht bedrijf? En denken we dat jij dat wel kunt? Ga dan naar de Rozelaar. Je krijgt dan een jobcoach. Samen ga je op zoek naar werk dat bij jou past.

client afbeelding Wil jij ook werken?

Wil jij ook werken? Wil je graag werken bij een leuk bedrijf? Of volg je graag eerst een stage bij Lunchroom de Rozerie in Barneveld? Neem dan contact op met ons CliëntAdviesPunt (CAP).

0342-41 33 34 E-mail

Werken bij een echt bedrijf

Wat voor werk doe jij het liefst? En wat zijn jouw talenten? We zijn benieuwd! Via jobcoaching van de Rozelaar kun je bijvoorbeeld werken in een winkel, in een verzorgingshuis, op een kinderdagverblijf of op een boerderij. Samen bekijk je of je het werk ook echt iets voor jou is.

Zo zelfstandig mogelijk

Best spannend, om ergens te gaan werken. Want het werk is nieuw. En de mensen zijn nieuw. Daarom krijg je alle ruimte om je te ontwikkelen. De jobcoach moedigt je aan en ondersteunt je. Je krijgt steeds meer zelfvertrouwen. En je leert om verantwoordelijkheid te nemen. Je krijgt een proeftijd van 2 maanden. Zo ontdek je of het werk iets voor jou is. We maken allerlei afspraken. Bijvoorbeeld over het werk dat je gaat doen, de werktijden, ziek melden en vrij vragen.

De jobcoach ondersteunt ook jouw werkgever.

Omschrijving van afbeelding(nog in te vullen)

Leerwerkplek de Rozerie

Misschien moet je eerst nog wat leren voordat je kunt gaan werken. Dan kun je ook eerst stagelopen. Bijvoorbeeld bij onze Lunchroom De Rozerie. Je kunt daar stagelopen als gastheer of gastvrouw. Of als keukenmedewerker. De stage duurt anderhalf jaar. Je werkt minstens één dag per week. Samen bekijken we welke vaardigheden jij nog moet leren om een goede werknemer te zijn. De begeleiders van Lunchroom de Rozerie helpen je daarbij. Als je klaar bent met deze training, dan krijg je een certificaat. Daarna zoeken we samen naar een jobcoachplek.

Onze partners:

[+ namen bedrijven]