Woonlocatie het Gasthuis in Barneveld

Woon je graag in een gezellige omgeving? Dan is het Gasthuis misschien iets voor jou. Je woont hier in een heel mooi oud huis uit de 18e eeuw. Het ligt midden in Barneveld. In het Gasthuis wonen 17 mensen met een verstandelijke beperking in de leeftijd van 33 tot 65 jaar. Ze hebben een lichte tot matige verstandelijke beperking.

Locatieprofiel

Locatieprofiel het Gasthuis

 

Contact gegevens

Gasthuisstraat 12
3771 HE Barneveld
Woonlocatie het Gasthuis
client afbeelding Cliënt Advies Punt

Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met ons Cliënt Advies Punt.

0342-41 33 34 Stuur een e-mail

Eigen slaapkamer, gedeelde badkamer

In het Gasthuis heb je een eigen slaapkamer. De badkamer deel je met de andere bewoners. Er is ook een centrale huiskamer. Hier kun je de andere bewoners ontmoeten. Je kunt er samen eten, spelletjes doen en tv kijken.

Twee woongroepen, 4 appartementen

Er zijn twee woongroepen: A en B. De bewoners van woongroep A krijgen wat meer begeleiding, bijvoorbeeld bij het douchen en het eten klaarmaken. De bewoners van woongroep B zijn zelfstandiger. Aan de achterkant van het gebouw zijn 4 appartementen. Hier woon je zo zelfstandig mogelijk, met een beetje ondersteuning. Je huurt hier zelf de woning. De Rozelaar geeft de zorg en ondersteuning.

Prachtige tuin met schommel

Op het Gasthuis kook je elke dag samen met de andere bewoners. Bij mooi weer kun je heerlijk genieten van de prachtige tuin, die helemaal is omsloten. In de tuin staat een schommel. Dat was een wens van de bewoners. Deze wens ging in vervulling dankzij sponsors, vrijwilligers en mensen die een gift gaven. Je komt heerlijk tot rust op de schommel.

Hoef je niet naar de dagbesteding of naar je werk? Dan doen we vaak leuke dingen. Zoals ergens koffie drinken of bowlen.