Recruiter

Meer informatie over werken bij de Rozelaar of even sparren? Bel met onze recruiter Mieke Gouman

06-48045986 06-48045986 Mail naar Mieke

Werken bij de Rozelaar

Vind je het belangrijk dat mensen met een verstandelijke beperking een warme plek in de samenleving krijgen? Dat ze worden gezien en gewaardeerd? En dat zij het gewone leven kunnen ervaren? Kijk dan eens naar de mogelijkheden om te werken bij de Rozelaar, als professional of vrijwilliger. Ook stagelopen is mogelijk.

Omschrijving van afbeelding(nog in te vullen)

de Rozelaar

De Rozelaar is een christelijke zorgorganisatie met locaties in Barneveld, Nijkerk en Voorthuizen. We bieden dagbesteding, wonen met begeleiding, ambulante coaching aan mensen met een verstandelijke beperking.

Vanuit onze christelijke levensvisie ondersteunen we mensen om hun plek midden in de samenleving in te vullen. We werken volgens Triple-C. Dit is een visie en methodiek voor het begeleiden van mensen met een verstandelijke beperking. Niet het gedrag staat centraal, maar de vraag hoe een cliënt het normale leven kan oppakken.

Vacatures

Bij de Rozelaar werken circa 220 medewerkers verdeeld over diverse locaties in Barneveld, Nijkerk en Voorthuizen. We hebben regelmatig interessante vacatures voor gemotiveerde zorgprofessionals die vanuit hun christelijke overtuiging zorg willen bieden aan onze cliënten met een beperking.

Bekijk vacatures