Omschrijving van afbeelding(nog in te vullen)

 

Werken bij de Rozelaar

Vind je het belangrijk dat mensen met een verstandelijke beperking een warme plek in de samenleving krijgen? Dat ze worden gezien en gewaardeerd? En dat zij het gewone leven kunnen ervaren?

Kijk dan eens naar de mogelijkheden om te werken bij de Rozelaar, als professional of vrijwilliger. Ook stagelopen is mogelijk.

 

Omschrijving van afbeelding(nog in te vullen)

Verhalen & ervaringen

Hoe is het om te werken bij de Rozelaar? In onderstaande verhalen lees je wat onze medewerkers en vrijwilligers zo leuk vinden aan hun werk.

En hoe ze er iedere dag een feestje van proberen te maken!

Over de Rozelaar

De Rozelaar is een christelijke zorgorganisatie met locaties in Barneveld, Nijkerk en Voorthuizen. We bieden dagbesteding, wonen met begeleiding en ambulante coaching aan mensen met een verstandelijke beperking.

Vanuit onze christelijke levensvisie ondersteunen we mensen om hun plek midden in de samenleving in te vullen. We werken volgens Triple-C. Dit is een visie en methodiek voor het begeleiden van mensen met een verstandelijke beperking. Niet het gedrag staat centraal, maar de vraag hoe een cliënt het gewone leven kan ervaren.

 

Medewerkers

We bieden met 250 medewerkers en 195 vrijwilligers liefdevolle zorg aan onze 220 cliënten.

Dit doen we vanuit onze christelijke identiteit.

De medewerkers bij de Rozelaar halen veel voldoening uit hun werk. Met z'n allen dragen we bij aan een warm thuis of een mooie werkplek voor onze cliënten met een verstandelijke beperking.